Belægning

1 af 4
IBF Fliser i grå
2 af 4
specialfremstillede fliser ved Heart museum
3 af 4
IBF softline fliser ved kirsten skovbon i århus
4 af 4
rådhus skiferprægfliser i sort

belægning

Se hele oversigten af alle vores belægninger

Belægningen bidrager til det samlede udtryk

Står du med et nyopført parcelhus, trænger rækkehusets gårdhave til en renovering eller skal der projekteres til offentlige vejanlæg, støttemure eller rundkørsler med kantsten?

Hvad enten det drejer sig om byens torve eller din private indkørsel, så finder du masser af inspiration i vores program. Det er fyldt med alsidige muligheder inden for fliser og belægningssten.

IBF som leverandør til dit projekt

Uanset dit projekt er du garanteret en belægning fremstillet af kvalitetssikret dansk beton, når du vælger fliser, belægningssten eller anden belægning fra IBF. Vi fører konstant kontrol på egne laboratorier, men er også underlagt Betonvarekontrollen, som er en trejdepartsovervågning, der vurderer betonens kvalitet løbende.

Se belægningen inden du vælger

Der er mange varianter af belægning at vælge i mellem. Det er naturligvis vigtigt for os, at du vælger den rigtige for jer, og vil tilbyder derfor muligheden for at se vores udvalg, røre ved overfladen og sammenligne belægningsprodukterne i mellem. Vi har udstillinger flere steder i Danmark. Du kan se, hvor vi har din nærmeste lige her.

Salg

IBF fliser og belægningssten forhandles af et bredt udsnit af landets tømmerhandlere, byggemarkeder, havecentre, anlægsgartnere og entreprenører. Du kan finde din nærmeste forhandler på vores forhandlerside.

Hos disse vil der typisk være mulighed for at se et udvalg af vores produkter, samt få oplysninger omkring priser mv.