Bæredygtig Beton

Bæredygtig Beton

 

Sten, sand og vand samt cement bliver til bæredygtig beton, når det blandes med den rigtige viden. Et godt byggeri kræver et holdbart byggemateriale. Beton er bæredygtig for både miljø og mennesker, da det består af rene naturmaterialer. Med andre ord: Blander man naturens egne materialer med viden, får man et godt sted for mennesker. Bæredygtighed handler om at gøre det bedst mulige for mennesker og miljø, uden at det skader fremtidige generationers muligheder. Der er flere parametre for bæredygtighed:

- Miljø
- Æstetik
- Social ansvarlighed

Som byggemateriale er beton både naturligt, højteknologisk, økonomisk, sikkert, fuld af muligheder, og så kan det give byggeri og anlæg stor æstetisk værdi. Det er et uundværligt materiale i moderne byggerier.

I hænderne på de rigtige producenter og entreprenører kan man med beton omsætte et godt projekt fra arkitekter og ingeniører til ægte bæredygtigt byggeri.

Beton er mulighedernes materiale. Det er et stærkt og smidigt materiale, der kan antage utallige former. Der findes ikke grim beton – kun dårlig anvendelse.