Jan og Dorte fik en helt ny have

På en villavej i Gjellerup ved Herning ligger en have, der har fået en rigtig fin makeover.
Jan og Dorte havde en drøm om at få lidt mere liv i haven - og få skabt hyggekroge med frugttræer og stemningsfulde blomsterbede. Hængekøjen skulle også finde sin rette plads. Træterrassen skulle bevares, og derfor var udfordringen også at finde en tilfredsstillende løsning med at få træterrasse og fliser til at gå op i en højere enhed.
 
Jan og Dortes hus
 
Jan og Dorte tog kontakt til Skibbild Anlægsgartner, som lyttede til deres ønsker og drømme - og kort tid efter lå tegningerne klar. Arbejdet med at anlægge haven gik i gang i september måned 2015. Dermed kunne parret i foråret 2016 følge med i, hvordan blomster og beplantning tittede frem - og haven formede sig smukt, som foråret skred frem.
 
Dorte fortæller: "Det var specielt skønt at se, hvordan tingene gik op i en højere enhed, som foråret kom og haven blev fyldt med dejlige farver. Blomster og små beplantninger kom til rette og dannede fine rammer om vores fliser. Vi nød at kigge ud i haven og se, hvordan den ene beplantning afløste den anden. Haven havde virkelig fået det løft, vi havde drømt om. Vi er glade for, at vi overlod opgaven til en professionel anlægsgartner - han har virkelig lyttet til os. Vi havde på forhånd valgt fliserne, og han var god til at komme med input til, hvordan disse kunne fremhæves ved hjælp af beplantningen - og specielt det rustne højbed er smukt op ad de mørke fliser".
 
Dorte og Jan har valgt TrendLine fliser fra IBF.

Se havens forvandling i billedserien nedenfor:

 
https://www.ibf.dk/da/inspiration/jan-og-dorte-fik-en-helt-ny-have
 
Jan og Dortes nye have
 
 
Jan og Dortes nye have
 
Jan og Dortes nye have
 
Jan og Dortes nye have
 
Jan og Dortes nye have
 
Jan og Dortes nye have