Konkurrenceregler - Outdoor Quiz 2012

Sådan gør du

Svar på spørgsmålet her på hjemmesiden og indtast dine personlige oplysninger. Så er du automatisk med i konkurrencen.

Spørgsmålet er et ja/nej spørgsmål og lyder:
Har IBF Danmarks bredeste sortiment i betonprodukter? Ja eller nej.

De personlige oplysninger du indtaster, vil udelukkende blive brugt til at kontakte dig, hvis du er den heldige vinder. De bliver ikke gemt eller videregivet til tredjemand.

Sådan findes vinderen

Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle korrekte svar. Lodtrækningen udføres af en uvildig komite internt i IBF.

Vinderen får direkte besked, når konkurrencen er afsluttet. Såfremt det ikke er muligt at komme i kontakt med vinderen inden for 7 dage, forbeholder IBF sig ret til at finde en anden vinder.

Præmier

Der er én præmie i konkurrencen – som går til én heldig vinder.

Præmien består af et gavekort på 5000 kr. til køb af IBF produkter i din nærmeste tømmerhandel/byggemarked. Gavekortet er gældende frem til 31.12.2012.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Regler & Betingelser

Konkurrencen er arrangeret af IBF A/S og er ikke købsbetinget. Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte IBF Ikast, Lysholt Allé 4, 7430 Ikast, tlf. +45 9715 2022.

Konkurrenceperioden løber fra d. 12/03-2012 til d. 30/06-2012.

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du bor i Danmark og er 18 år eller derover. Medarbejdere hos IBF A/S og deres familier må ikke deltage i konkurrencen.

Du kan kun svare én gang på spørgsmålet. Svarer du flere gange vil kun det første svar tælle. Bevidst snyd, eller forsøg på samme, fører til udelukkelse af konkurrencen.

IBF forbeholder sig ret til at udelukke deltagere, som ikke overholder betingelserne. Vi forbeholder os desuden retten til at ekskludere deltagere ved formodet mistanke om snyd.

IBF A/S er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl.

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du ovenstående betingelser.