7/10-2014

Produktnyhed:

CityBloc® sikkerhedsbarriere øger sikkerheden i bytrafikken

I vores bymiljø er der ofte risiko for ulykker i forbindelse med vejarbejde og byggepladser. Fodgængere, cyklister, bilister og vejarbejdere er særligt udsatte. CityBloc® sikkerhedsbarriere er det nye multifunktionelle modulsystem, der øger sikkerheden i trafikken.
 
Det nye CityBloc® system er en kraftig midlertidig eller permanent afspærring, sammensat af forsvarligt sammenkoblede betonelementer. Geometrien og det unikke sammenkoblingssystem i CityBloc® er funderet i de gode erfaringer fra betonautoværn.
 
Cykel- og gangstier samt fodgængerområder adskilles sikkert fra arealer med kørende trafik - og derved mindskes risikoen for uheld. CityBloc® er også den helt rigtige løsning ved separering af parkering og stoppesteder for offentlig trafik. Det samme er gældende, når der er behov for afgrænsning af lagerområder, farlige skråninger og grønne arealer samt afgrænsning og separering af veje og områder for på- og aflæsning. CityBloc® er derudover yderst anvendelig som tilkørselsbegrænsning og trafikstyring ved arrangementer og midlertidig afmærkning ved vejarbejde og lignende.
 
Den særlige udformning gør det nemt at fastgøre diverse vejskilte. Er enkel at installere på grund af det gennemprøvede koblingssystem og de holdbare fleksible samlinger. Den skrueløse forbindelse muliggør ikke kun nem installering, men giver også en større sikkerhed med den sammenholdte elementkæde.
 
Fordele ved CityBloc® sikkerhedsbarriere:
- Maksimal sikkerhed i tilfælde af påkørsel 
- Stabilitet baseret på fleksible samlinger 
- Skrueløs elementforbindelse uden brug af værktøj
- Plug-in funktion for skilte, afmærkning mv.
- Dræning og kabelkanalsystem
- Er nem at løfte og flytte
- Pladsbesparende stabling
- Nem at rengøre
- Beton af høj kvalitet, modstandsdygtig overfor salt og frost
 
Det nye CityBloc® system anvendes til sikring af veje tæt på bebyggelser - og for trafikregulering med hastigheder op til 50 km/t. 
 
CityBloc® multifunktionelle sikkerhedsbarriere er et nemt og enkelt system at arbejde med - og sikkerheden i bytrafikken øges markant. 
 
Yderligere information om CityBloc® sikkerhedsbarriere fås hos Michael Pedersen på tlf. 97 15 20 22 eller på ibf.dk.