28/01-2015

Produktnyhed

Dobbelt-S "Plus" tagsten - med en endnu smukkere blank overflade

Dobbelt-S "Plus" har fået et plus. Det betyder, at tagstenen har fået en kraftigere overfladebehandling, så den fremstår med en endnu smukkere blank overflade.
 
Med en såkaldt reflektionsværdi på glans 7, er der tale om en overflade, som modvirker kalkudfældninger, og er endnu mere modstandsdygtig overfor smuds og algevækst.   
 
Dobbelt-S er den mest velkendte og solgte tagsten i Danmark gennem årtier. IBF Dobbelt-S er kendetegnet ved den lave bølgeprofil, som giver det færdige tag et roligt afdæmpet udseende. Dobbelt-S har med et komplet tilbehørsprogram og farveudvalg været meget let at tilpasse såvel nybyggeri som tagrenoveringer. 
 
Taget er huset 5. facade og en væsentlig del af husets udtryk. Foruden det visuelle gælder det om at vælge en tagløsning, der holder mange år ud i fremtiden. Vælger man IBF’s nye Dobbelt-S “Plus”får man en tagstensløsning, som med en relativ økonomisk anskaffelsespris i materiale samt oplæg-ning, muliggør mange husejeres boligdrømme.
 
Se mere om mulighederne med IBF tagsten; Typerne Dobbelt-S og Vinge Økonomi på ibf.dk
 
IBF tagsten forhandles i dit lokale byggemarked eller trælast. Du er velkommen til at kontakte IBF på telefon: 97 15 20 22 for nærmere information eller få foretaget mængdeberegning eller bestilling af vareprøver mv.
 
IBF Dobbelt-S “Plus” er:
Lav i anskaffelsesværdi, hurtig oplægning og lang levetid. 
Byggeteknisk en god løsning, da falssamling sikrer et tæt tag, med minimal risiko for vandindtrængning ved slagregn og snefygning. Forstærkningsbommene på bagsiden sikrer ligeledes en optimal sikring ved evt. færdsel på taget.
Et bæredygtigt byggemateriale, bestående af naturens råstoffer; sand, grus, kalk og vand. 
En gennemfarvet betontagsten, som med årene fremstår med en naturlig smuk patina. 
 
Hent brochurer og vedledning på Dobbelt-S "Plus" her