4/01-2017

IBF Søhusfliser er 9 fliser i 3 forskellige formater

IBF Søhusfliser er 9 fliser i forskellige formater; 15x30 / 30x30 / 30x45 cm i 10 cm tykkelse, som giver et varieret og harmonisk udtryk.
 
Alle formater indgår i én læggeenhed på 90x90 cm, som er specielt velegnet til maskinel udlægning. Det gør fliserne både økonomisk og håndteringsmæssig meget attraktive.
 
Arkitema Architects, som har stået for renoveringen af Søhusene i Nakskov, ønskede at bygninger og landskab skulle bindes sammen, det samme skulle flisebelægningen. Det skulle samtidig være fliser der kunne udlægges maskinelt. 
 
Landskabsarkitekt Kerstin Johansson udtaler: “Store arealer skulle belægges som kørevej med kantparkering. Vi ønskede at bruge fliser, som kunne maskinlægges for at undgå monotont arbejde, men samtidig ville vi undgå et monotont udseende. Søhusfliserne giver boligvejene et varieret og harmonisk udtryk. Ved at forskyde modulerne opnås yderligere variation”.
 
På den baggrund blev Søhusfliser designet til maskinlægning, bestående af 9 fliser i 3 forskellige formater.
 
IBF Søhusfliser er velegnet til mange formål og større arealer, såsom torve, stationsforpladser, parkeringspladser, boligvej. Netop da den kan udlægges med maskine og med en tykkelse på 10 cm er fordelagtig, hvor der forekommer kørende trafik, herunder også tung trafik i visse tilfælde.
 
 
Brochure på Søhusfliser kan hentes HER - hvor du også finder alle tekniske specifikationer.