16/05-2013

IBF Bogen samler vejledning og inspiration

Ny bog giver gratis inspiration til alle, der tænker i tag og terrasse

Terrasse, havesti, indkørsel eller nyt tag. Mange vil gerne sætte et individuelt præg på deres hus og have, og den store variation af tag- og belægningssten åbner for en verden af muligheder. Men det kan også være svært at overskue mulighederne og vælge den løsning, der passer bedst til det enkelte hus og den enkelte families behov. Det er baggrunden for at vi har sendt den 250 sider store IBF Bog på markedet. Til gratis afhentning hos de fleste danske byggemarkeder. 

– Vi har ønsket at skabe en bog, der samler inspiration, tendenser, vejledning, fakta og gode tips om fliser, belægningssten og tagsten. Fra store, flotte billeder af anderledes løsninger til konkrete anvisninger for gør-det-selv manden. Et nyttigt opslagsværk til alle, der overvejer ny indkørsel, terrasse, trappe, gangsti, havemur eller nyt tag.

Valget af sten og fliser har afgørende betydning for den samlede oplevelse af hjemmet og haven, og at valget rækker langt ind i fremtiden. Derfor er der god grund til at gennemtænke mulighederne, uanset om man er gør-det-selv typen, eller man skal have andre til at gøre arbejdet.

– Fliser og belægningssten findes i mange størrelser, farver og faconer, og kan lægges traditionelt eller i skæve mønstre. Med vores bog i hånden, bliver man guidet til en langtidsholdbar løsning.

Til dialog og inspiration
IBF Bogen har forside i begge ender, så den ene sektion handler om belægningssten og den anden om tagsten.

Sektionen om belægningssten og fliser er inddelt i afsnit om trends og tendenser i haven, personlige havehistorier, billedinspiration og en udførlig beskrivelse af forskellige betonsten og -fliser. Dertil kommer udførlige vedledninger og gode tips fra lægning til vedligeholdelse.

Også i sektionen om tagsten er tendenser og billedinspiration blandet med konkret produktinformation og vejledninger.

– Vi håber bogen vil blive flittigt brugt til inspiration hjemme ved aftenkaffen, og at den samtidig kan medvirke til en god dialog mellem boligejerne og de professionelle – fra personalet i byggemarkederne til anlægsgartnere og taglæggere.

 

Så kort sagt: - Her er et nyttigt opslagsværk til alle, der overvejer ny indkørsel, terrasse, trappe, gangsti, havemur eller nyt tag. Og så kan den tilmed afhentes helt gratis hos de fleste danske byggemarkeder – som i øvrigt bare skal henvende sig til os for at få flere bøger leveret kvit og frit.

Hvis du ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte os på tel. 97 15 20 22 eller ibf@ibf.dk

 

  Se IBF Bogen 
Belægningssten
  Se IBF Bogen 
Tagsten
   
  Se IBF Bog Belægning

 
IBF Bog Tagsten