3/08-2017

Ny type bassin- og kloakledning

IBF armerede Box culvert er en ny type bassin- og kloakledning der specialproduceres efter kundens krav.
 
IBF Box culvert anvendes som bassin- og kloakledning til underføring under veje, jernbaner - og hvor der er brug for et stort tværsnit. IBF Box culvert kommer med fleksibel dobbeltlæbet gummipakning, der giver mulighed for tæthedsprøvning af hver enkel samling i forbindelse med lægningen. IBF Box culvert er nem at håndtere og installere. 
 
IBF Box culvert blev præsenteret på Rørcenterdagene hos Teknologisk Institut midt i juni 2017, og fik overvældende stor interesse fra publikum. IBF Box culvert imponerede i sig selv, men i særdeleshed ved hvorledes der dokumenteres, at der leves op til skærpende projektkrav i forhold til den europæiske standard. IBF Box culvert er et danskproduceret produkt, hvilket gælder fra første beregning og helt til chaufføren der leverer. IBF Box culvert er ikke lagervare, men dimensioneres, konstrueres og produceres iht. de stillede krav i projektet.
 
- Indvendige mål fra 1.600x1.600 mm til og med 4.000x3.000 mm
- Testet tæt med 10 mVs - hver samling kan let testes on site
- CE-mærket iht. EN 14844:2006 + A2:2011
- Mekanisk styrke iht. EN1992-1-1 eller EN1992-2 afhængig af anvendelsesområde
 
Yderligere information:
Se mere på denne side - eller kontakt Jesper K. K. Bang, telefon: 25 57 51 71, mail: jkb@ibf.dk.
 
 
IBF Afløb er meget mere end bare betonrør. IBF er en væsentlig leverandør og har været med til at præge udviklingen i mere end 50 år. IBF har udover rør og brøndgods siden 1960 beskæftiget sig med produktion, udvikling og salg af belægningssten, fliser, tagsten, fabriksbeton og specialløsninger. IBF er i dag en af Danmarks førende producenter af betonprodukter med mere end 20 produktionssteder i Danmark og udland. IBF er “En verden af beton”.