27/11-2014

Optimal sikkerhed i trafikken med DELTABLOC® Autoværn

Når der skal etableres autoværn er DELTABLOC® en sikker løsning, da det er baseret på et gennemtestet system og bygger på mange års erfaring. 
 
Midlertidige og permanente autoværn, har den gennemprøvede armering i kombination med den unikke sammenkobling. De præfabrikerede betonelementer er forbundet som en kæde, som giver fleksibilitet. De fleksible sammenkoblinger mellem de enkelte elementer, sikrer en kontrolleret dæmpning ved påkørsel. Dette garanterer bl.a. en pålidelig forebyggelse mod gennembrud for tunge køretøjer og bløde påvirkninger for personbiler. 
 
Autoværnene kan kombineres ved hjælp af overgangselementer, som giver en glidende overgang mellem forskellige profiler og højder på autoværn.
 
DELTABLOC® har et autoværn til enhver anvendelse - og valget af et passende autoværn er afgørende for sikkerheden. Autoværn med f.eks. høj “Working-Wide” anvendes på veje med tung trafik - hvorimod autoværn med lav “Working-Wide” f.eks. anvendes på broer, hvor det ved påkørsel er vigtigt, at værnet giver sig minimalt. 

Aktuelt eksempel

På Alssundbroen har IBF netop leveret 1.250 meter DELTABLOC® midter-autoværn. Værnet er valgt ud fra kravet om en lille “Working-Wide”. Se fotos fra opgaven på www.ibf.dk.
 
DELTABLOC® Autoværn er hurtig at etablere. Elementerne kan placeres direkte på komprimeret grus eller asfaltlag, afhængig af typen. DELTABLOC® Autoværn har også løsninger på tilslutning til stålværksværk eller in-situ autoværn. Dette betyder udover en enkel installering - også lavere omkostninger. (Et installationshold installerer ca. 120 løbende meter på én time).
 
Læs meget mere om DELTABLOC® Autoværns mange design på ibf.dk - hvor vores forskellige løsninger til f.eks. broer, midlertidige og permanente værn - er detaljeret beskrevet.
 
Yderligere information om DELTABLOC® Autoværn fås hos Michael Pedersen på tlf. 97 15 20 22. Brochure kan hentes her