1/05-2014

Relancering IBF Bogen

Den gratis IBF Bog, er et genialt opslagsværk til alle, der overvejer ny indkørsel, terrasse, trappe, gangsti, havemur eller nyt tag...  

Mange vil gerne sætte et individuelt præg på deres hus og have, og den store variation af tag- og belægningssten åbner en verden af muligheder. Men det kan være svært at overskue mulighederne og vælge den løsning, der passer bedst til det enkelte hus og den enkelte families behov. Det er baggrunden for, at vi har sendt denne 250 sider store IBF Bog på markedet. Til gratis afhentning hos landets førende trælaster og byggemarkeder.

IBF Bogen blev allerede lanceret i marts 2013 - og efterspørgslen på et inspirationsværktøj til alle der tænker i ny terrasse eller nyt tag har været enorm. IBF Bogen, som er gratis, er blevet revet væk fra “pallerne/hylderne” hos landets trælaster og byggemarkeder - og derfor laver vi nu en relancering.

Det har været IBFs ønske at skabe en bog, der samler inspiration, tendenser, vejledning, fakta og gode tips om fliser, belægningssten og tagsten. Fra store flotte billeder af anderledes løsninger til konkrete anvisninger for gør-det-selv manden. Et nyttigt opslagsværk til alle, der overvejer ny indkørsel, terrasse, trappe, gangsti, havemur eller nyt tag.

IBF Bogen medvirker til den gode dialog mellem boligejerne og de professionelle – fra personalet i byggemarkederne til anlægsgartnere og taglæggere.

IBF Bogen har forside i begge ender. Den ene sektion handler om belægningssten og den anden om tagsten. Sektionen om belægningssten og fliser er inddelt i afsnit om trends og tendenser i haven, personlige havehistorier, billedinspiration og en udførlig beskrivelse af forskellige betonsten og -fliser. Dertil kommer udførlige vedledninger og gode tips fra lægning til vedligeholdelse. Også i sektionen om tagsten er tendenser og billedinspiration blandet med konkret produktinformation og vejledninger.

IBF Bogen kan hentes helt gratis hos landets førende trælaster og byggemarkeder. Den kan også ses nedenfor:

 

  Se IBF Bogen 
Belægningssten
  Se IBF Bogen 
Tagsten
   
  Se IBF Bog Belægning

 
IBF Bog Tagsten