24/03-2014

SoftLine - en eksklusiv flise til kræsne fødder…

Vi trækker naturen ind og stuen ud - og når grænsen mellem inde og ude udviskes opstår der nye muligheder, at bruge den moderne beton på. IBF har med sin nye betonflise “SoftLine” udviklet et produkt til det kræsne publikum, som ønsker et eksklusivt og elegant udtryk - udenfor.

SoftLine er en elegant flise, som er fremstillet i gennemfarvet beton. Den har et naturligt farvespil og bryder med den traditionelle idé for udendørsbelægning. Den er blød og behagelig at gå på. Flisens skarpe kanter giver et stramt look, men virker samtidig varm og indbydende.

Modsat almindelige fliser er SoftLine fremstillet ved hjælp af en teknik kaldet vådstøbning. Denne teknik betyder, at flisens overflade er helt unik. Vådafstøbning giver en tæt og glat overflade hvilket gør, at belægningen fremstår med et helt særligt eksklusivt look.

SoftLine er en smuk løsning hvis man ønsker, at stue og terrasse skal flyde sammen, da flisen også er yderst anvendelig som stuegulv.

SoftLine flisen kan med fordel imprægneres med Romex Universal Imprægnering, som minimerer tilsmudsning og dermed nem at vedligeholde.

IBF SoftLine anvendes i 4 cm tykkelse til terrasser, haveanlæg, gangstier, atriumgårde og udestuer samt som gulv indenfor i f.eks. stue og badeværelse. Flisen kan også fåes i 8 cm tykkelse, og kan anvendes hvor der forekommer begrænset trafik med personbiler.

Beton er et bæredygtigt byggemateriale, som består af sand, grus, kalk og vand - alle naturens råstoffer. Fordelen er holdbarhed men også muligheden for at skabe smukke og innovative arkitektoniske løsninger.

Kontakt dit lokale byggemarked eller din professionelle anlægsgartner for de mange spændende muligheder med IBF’s kvalitetsprodukter.

IBF’s produkter forhandles af førende byggemarkeder og trælaster.