24/05-2018

Vi har netop offentliggjort et nyt site - til ære for arkitekten

Og hvad skal arkitekten så bruge det til? Jo, på sitet finder arkitekter inspiration til at tænke i beton.
 
Hvad enten det er en væg, en trappe, en døbefont, et parkour anlæg, en bænk, en flise eller et særligt kunstværk - så kan IBF hjælpe med at realisere arkitektens kreative idéer - i beton.
 
Det nye arkitektsite er grafisk baseret på billeder, fra nogle af de fineste BETON projekter i Danmark. Beton er nemlig et godt valg. Til enhver tid. Fordi det er stærkt - og fordi det er bæredygtig. Det er dermed også en hyldest til arkitekternes arbejde med beton og selvfølgelig også for at vise, at IBF er Beton til Tiden. 
 
Der vil løbende blive serveret spændende blogindlæg fra nogle af landets allerbedste arkitekter. 
 
Marianne Levinsen, arkitekt MAA, MDL, PAR fortæller bl.a. i sit blogindlæg, om hendes arbejde med beton; ”Ved at arbejde med overfladestruktur, reliefvirkninger, slibninger, farver, tilslagsmaterialer og detaljefinish kan beton varieres i det uendelige – lige fra det forfinede og silkebløde til en overflade, hvor rillerne i betonen giver skyggerne liv. Skyggeeffekten på promenaden er noget særligt, der hvor skyggerne fra græssernes slanke strå blander sig med skyggerne fra betonens struktur. Det giver et både levende, æstetisk, sanseligt og stofligt udtryk.”
 
På sitet findes i øvrigt også specifikationer på mange af IBF produkter, som kan anvendes i arkitektens tegningsarbejde.
 
Se det nye arkitektsite: arkitekten.ibf.dk