Tagtilbehør

Med IBF originale tilbehør kommer du sikkert i mål med dit tagprojekt. Det er nemlig detaljen, som fuldender ethvert byggeprojekt, og det samme gælder dit tag. Stil krav til kvaliteten og anvend det originale IBF tilbehør, så opnår du den bedste garanti for et holdbart og funktionsdygtigt tag. IBF komplette tilbehørsprogram består bl.a. af : Alu Flex, Alu Rulle, Toplægteholder samt Universal Betonklæber.

Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne!

IBF Polyform Flex

Polyform Flex

Alu rulle

Toplægteholder

Tag- og fliserens

Tagrens

IBF Rygningsbeslag

Rygningsbeslag og Alu-søm

IBF Bindere

Bindere

IBF Fuglegitter

Fuglegitter

IBF taghætter

Taghætter

Tagtilbehør

Med det originale IBF tagtilbehør, er du sikret en tagløsning der holder – derfor tør vi give dig garanti på et IBF tag. IBF tilbehør til tagsten giver den perfekte finish, hvad enten det er Polyform Flex, der lægges rundt om et ovenlysvindue eller en alu-rulle, der anvendes som tætning i rygningen. Vi har et komplet sortiment af tilbehør, der matcher bredden i vores tagstensudvalg og sikrer, at du kan få tilbehøret i den tilsvarende farve, som du har valgt til tagstenen.

Vil du vide mere om IBF tagtilbehør?

Er du i tvivl om hvad du skal bruge hvodan eller hvordan, så kontakt din nærmeste IBF konsulent. 

Ophejs og levering

Udover vores tagtilbehør tilbyder vi også ophejs af IBF tagsten. Med et IBF ophejs, sparer du tid og penge. Det er samtidig den mest optimale levering af tagsten, da du får dem direkte på taget. Det betyder mindre færdsel på taget og mindre rod på byggepladsen.