Visuelle værktøjer

IBF Visualizer

IBF Visualizer giver mulighed for at se hvordan din ønskede belægning, støttemur eller nye tagsten ser ud i et miljø, du selv vælger. Du kan nemt skifte mellem et stort udvalg af fliser, belægningssten og støttemure, ligesom du også får mulighed for at vælge mellem alle farver af tagsten, som vi producerer. Når du har fundet en sammensætning som passer dig, kan du hente billedet som både PDF og JPEG.

Prøv IBF Visualizer her

IBF Textures

 

Textures fra IBF er højopløselige billeder af et stort udvalg af vores mest populære belægningstyper, støttemure og tagsten. Alle filer kan downloades gratis og bruges til at visualisere et miljø. Alle textures er inddelt i kategorier, så du nemt kan få et overblik over de forskellige typer, inden fil og bumpmap downloades.

Hent IBF Textures

IBF Tagberegner

 

IBF tagberegningsprogram er godt værktøj til at beregne hvor mange tagsten, du skal bruge til dit tag. Programmet laver en komplet liste, som du kan bruge til at bestille.
 

Prøv IBF Tagberegningsprogram her

IBF Tools

IBF Tools er en gratis app, som du kan hente i Play butik eller App Store. Med app'en på din smartphone eller tablet, har du altid alle vores brochurer og prislister lige ved hånden og kan bruge dem, når der skal udarbejdes tilbud, eller du skal finde inspiration til din næste opgave.

Se her hvordan du henter app'en