TOP

Annette Heick: Indretning af haven med masser af hyggekroge

Hyggekroge i haven

I Annette og familiens nye have, bliver der masser af hyggekroge. Huset ligger i en skovlysning, og med et stort område bag huset, bliver der her basis for et lækkert loungemiljø med smukke kirsebærtræer og masser af blomster og roser.

På den anden side af huset, er hullet allerede gravet til en swimmingpool, der bliver omgivet af træer og skov, og som sammen med fliser skal skabe et rigtigt skovmiljø rundt om poolen. Der bliver også et lille hyggeområde ud for swimmingpoolen, hvor der er en lille terrasse, som familien har døbt “Bali.” Det er Annettes tanker, at der her skal ose af eksotisk stemning med møbler og sydlandske planter.

LÆS OGSÅ: 10 TERRASSER DU KAN FÅ INSPIRATION FRA

Udfordring at indrette haven

Det er helt nyt for Annette at planlægge familiens nye have, fordi græsarealet er så lille. Med en græsplæne på ca. 30 m2, har det udfordret hende til at tænke i helt nye baner. Til gengæld er hun glad for at have skoven og naturen så tæt på. Og ligegyldigt hvad bliver der “tonsvis af hyggekroge,” for Annette og familien er rigtige hyggemennesker.

Vil du have Annettes tips til “det gode udeliv”?

Så tilmeld dig her, og vi sender en besked til dig på Messenger, når næste video bliver offentliggjort. Du kan også selv følge med her på siden.
Er du allerede tilmeldt “det gode udeliv”? Så skal du ikke gøre noget, vi gi’r dig automatisk besked.

JA TAK jeg vil gerne modtage tips og tricks
til “det gode udeliv” direkte i min Messenger
JA TAK jeg vil gerne modtage tips og tricks til “det gode udeliv” direkte i min Messenger

Mere fra Annette Heick

Få Annette Heicks bud på hvad der kan samle hele familien i haven, så iPads og telefoner kan glemmes for en stund.

DU KUNNE MÅSKE OGSÅ VÆRE INTERESSERET I…

LÆS MERE PÅ IBF.DK