Annette Heick: Indretning af haven med masser af hyggekroge

Hyggekroge i haven

I Annette og familiens nye have, bliver der masser af hyggekroge. Huset ligger i en skovlysning, og med et stort område bag huset, bliver der her basis for et lækkert loungemiljø med smukke kirsebærtræer og masser af blomster og roser.

På den anden side af huset, er hullet allerede gravet til en swimmingpool, der bliver omgivet af træer og skov, og som sammen med fliser skal skabe et rigtigt skovmiljø rundt om poolen. Der bliver også et lille hyggeområde ud for swimmingpoolen, hvor der er en lille terrasse, som familien har døbt “Bali.” Det er Annettes tanker, at der her skal ose af eksotisk stemning med møbler og sydlandske planter.

LÆS OGSÅ: 10 TERRASSER DU KAN FÅ INSPIRATION FRA

Udfordring at indrette haven

Det er helt nyt for Annette at planlægge familiens nye have, fordi græsarealet er så lille. Med en græsplæne på ca. 30 m2, har det udfordret hende til at tænke i helt nye baner. Til gengæld er hun glad for at have skoven og naturen så tæt på. Og ligegyldigt hvad bliver der “tonsvis af hyggekroge,” for Annette og familien er rigtige hyggemennesker.

Vil du inspireres til “det gode udeliv”?

Så tilmeld dig her, og vi sender en besked til dig på mail, når næste video bliver offentliggjort. Du kan også selv følge med her på siden.
Er du allerede tilmeldt “det gode udeliv”? Så skal du ikke gøre noget, vi gi’r dig automatisk besked.

JA TAK, jeg vil gerne modtage blogindlæg, interviews og andet spændende inspiration direkte i min indbakke.

Mere fra Annette Heick

Få Annette Heicks bud på hvad der kan samle hele familien i haven, så iPads og telefoner kan glemmes for en stund.

DEL

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Du kunne måske også være interesseret i...