Annette Heick: Stangtennis, kongespil og ild

Sommeren er noget helt særligt

Nu er sommeren over os og ifølge Annette Heick, er der ikke noget bedre, end at komme udenfor sammen med familien. Og der er masser af ting at foretage sig, når telefoner og iPads lægges væk.

Alle kan være med

Kongespillet er et simpelt spil, der har været flittigt brugt i haven hos Annette. Hen over sommeren dyster familier og venner på kryds og tværs – og med egne regler, der ikke altid er helt efter bogen.

Vi voksne har et ansvar

Der er ingen undskyldning, for ikke at være ude og nyde sommerens samvær – også selvom man er “stor.” Ansvaret ligger hos os forældre, for at få børn, store som små, med ud i haven. Selvom Annette er helt med på, at det kan være rart at ligge på drømmesengen, er det vigtigt, at vi investerer i udelivet og “hiver” os selv op til at skabe rammerne for hyggelige timer i haven. Der kan lokkes med saftevand, og når stangtennis eller kongespillet allerede er sat op, er det lige til at gå til – Så får vi følelsen af, at vi virkelig har det sjovt, siger Annette.

Vil du inspireres til “det gode udeliv”?

Så tilmeld dig her, og vi sender en besked til dig på mail, når næste video bliver offentliggjort. Du kan også selv følge med her på siden.
Er du allerede tilmeldt “det gode udeliv”? Så skal du ikke gøre noget, vi gi’r dig automatisk besked.

JA TAK, jeg vil gerne modtage blogindlæg, interviews og andet spændende inspiration direkte i min indbakke.

Mere fra Annette Heick

Hvordan vil Annette Heick indrette familiens nye have? Hør hendes idéer her.

DEL

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Du kunne måske også være interesseret i...