Vinderen af konkurrencen er fundet

Vi har fundet vinderen af konkurrencen om en plantekumme og vilde danske blomsterfrø. Vedkommende har fået besked via mail i dag.

Sådan lød konkurrencen om en plantekumme og vilde danske blomsterfrø:

Tilmeld dig vores mailservice senest den 30. juni 2021 – og vær med i konkurrencen om en smuk beton plantekumme 30x30x40 cm i farven grå, sammen med 5 kvadratmeter vilde danske blomsterfrø, som nøje er udvalgt af biolog Vicky Knudsen. For hvis du er helt tosset med det god udeliv og vild med gør-det-selv projekter, så får du nemlig blogindlæg, artikler og andet godt – direkte i din indbakke.

Vinderen finder vi den 1. juli 2021. Her vil en uvildig person trække lod mellem de tilmeldte. Derefter kontakter vi vinderen på mail – og aftaler nærmere for levering. Du kan se vores konkurrencebetingelser her.

JA TAK, jeg vil gerne modtage blogindlæg, interviews og andet spændende inspiration direkte i min indbakke.

Vilde blomsterfrø udvalgt af Vicky Knudsen

“Hvis din vilde have ikke har hjemmehørende arter, så tilgodeser du ikke arternes afkom. Sommerfuglens larver kan nemlig ikke spise og dermed overleve på udenlandske arter – fortæller Vicky. Derfor er Dansk Vildeng en genial blanding”. Hør hvad Vicky i øvrigt har at sige om vilde haver i denne film:

Sådan sår du dine vilde danske blomsterfrø i plantekummer eller krukker

Det er super nemt at så dine vilde blomsterfrø i plantekummer og krukker. Det kan være en fordel at anvende store kummer – da de nemmere kan holde på vandet. Til frøblandingen Dansk Vildeng skal du anvende en sandet jord. Planter du i løbet af foråret eller tidlig sommer, så skal du huske at vande ofte. Ellers er det en god idé at så dine frø i sensommeren. Du kan også nemt lave et miks af vilde blomsterbede og krydderurter.

Ansatte i IBF-koncernen eller dennes familiemedlemmer har ikke mulighed for at deltage i konkurrencen. 

DEL

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Du kunne måske også være interesseret i...