TOP
JA TAK jeg vil gerne modtage blogindlæg fra Dorthe Kvist
og andre tips og tricks til “det gode udeliv” direkte i min Messenger
JA TAK jeg vil gerne modtage blogindlæg fra Dorthe Kvist og andre tips og tricks til “det gode udeliv” direkte i min Messenger

Men hvem er Dorthe Kvist..? Hun fortæller om sig selv.

Jeg hedder Dorthe Kvist og er havedesigner. Jeg tegner designer og indretter smukke og levende haver, både villahaver, baghaver gårdhaver, taghaver og altaner. Jeg har skrevet tre bøger om haven, medvirket som haveekspert på forskellige TV programmer, jeg holder foredrag om haver og havedesign, skriver fast til Boliglivs havesider, faciliterer kreative workshops, styler for magasiner og skriver om alt mellem himmel og jord, så længe det er grønt levende og gerne økologisk.

Jeg bor i en gammel (totalrenoveret) kasse i Vanløse sammen med min mand, mine to børn, min tykke kat og fire søde høns. Jeg har en vild og vidunderlig hyggelig villahave med drivhus, brombærkrat, bålplads, blomster, masser af rum, og køkkenhave på taget af garagen. Og jeg skriver gerne om det hele både her på bloggen, på min egen blog og i artikler og klummer rundt omkring. Jeg skriver og blogger om min egen have, andres haver, grønne steder, nye sager og deler tanker tips og tricks om alt det grønne både inde i dine stuer, og ikke mindst ude i haven.

Jeg har en (lang) fortid i modebranchen, og fingeren på pulsen, så jeg jagter altid nyheder og elsker den vilde, naturlige og levende stil. Jeg håber på at kunne opmuntre og inspirere dig til at forskønne alt det dejlige potentiale af røvsyge baggårde, skraldeskure, tagflader, rabatter og kedelige villahaver der ligger der og bare råber på at blive til fine frodige dejlige haver, så velkommen til alle havenørder, urbane gartnere, plante passionataer, madører, gardenistaer, floristaer og kreative livsnydere.