TOP

Se med til foråret når vi viser Felix Smiths haveprojekt

FotoFelix_1170x800

Vi følger Felix Smith, når han skal forny sin meget charmerende have i Bagsværd. Felix er faktisk en passioneret havemand – der elsker at fifle med projekter i haven. Det er hyggeligt, og så har det en afstressende virkning. Haven har stor betydning for mig og familien, vi vægter ”det gode udeliv” meget højt, fortæller Felix. Se med til foråret – når vi viser dig vores før- og efter-filmoptagelser af Felix’ haveprojekt.

Vil du følge med i Felix Smiths haveprojekt?

Er du ikke allerede tilmeldt vores Messenger-service? Tilmeld dig og glæd dig til at se hvordan Felix Smith fornyer haven til foråret.

JA TAK jeg vil gerne se Felix Smiths haveprojekt og modtage
tips & tricks til “det gode udeliv” direkte i min Messenger
JA TAK jeg vil gerne se Felix Smiths haveprojekt og modtage tips & tricks til “det gode udeliv” direkte i min Messenger

Du kan stadig nå at lægge fliser, bare det ikke er frost…

Nu nærmer den mørke tid sig – og vi drosler ned for det gode udeliv. Vi stiller terrassemøblerne ind i skuret, pakker hynderne væk – og gør haven vinterklar. Bladene fra træerne lægger sig som et fint tæppe på flisebelægningen, og det er tid til at finde fejekosten frem…

MEN faktisk kan du stadig nå at lægge en ny terrasse – der må bare ikke være frostvejr. Find inspiration i vores katalog og glem ikke at se vores gør-det-selv-film, så kommer du nemlig helt rigtigt fra start.

Følg med i videoen, når vi viser hvordan…

DU KUNNE MÅSKE OGSÅ VÆRE INTERESSERET I…

LÆS MERE PÅ IBF.DK