Fliser der hitter

Fliser er et populært valg til den udendørs belægning, og er blandt danskernes fortrukne belægning til terrasse og indkørsel. Her får du et overblik over de fliser, der hitter lige nu.

Farve, format – og overflade

Med et mere minimalistisk udtryk, kan en belægning med fliser løfte uderummet og opdatere terrassen til et moderne look. Det kan måske være grunden til betonflisens stigende popularitet. Men faktisk har flisen mere at byde på: Indenfor de senere år har der været fokus på overfladen, som generelt er blevet opdateret på finish. Du kan nu vælge overflader i forskellige kvaliteter og udseende, der på lige fod med format og farve bidrager til den følelse, du får i maven, når den færdige terrasse er lagt, og du skal vurdere resultatet.

Læs også: 10 TERRASSER DU KAN FÅ INSPIRATION FRA

Det store format er en stilren vinder

En klokkeklar tendens lige nu er fliser i store formater. Det er ganske vist sværere selv at håndtere de helt store fliser, der kan fås med et format på op til 90 x 120 cm, men med hjælp fra en professionel anlægsgartner, kan du opnå et flot resultat med fliser i et storformat, der dog også fås i et kvadratisk format som Soldaterfliser i 90 x 90 cm. Soldaterfliser er til dig, der vil have et stilsikkert og råt udseende udtrykt i betonen, som den er. En, ikke helt uvæsentlig, sidegevinst ved de store fliser er færre fuger, og dermed mindre ukrudt.

Se mere om Soldaterfliser HER.

En eksklusiv farve

Sorte fliser kan skabe et eksklusivt og kontrastfyldt udtryk, når flisen spiller op til en lys husmur eller som her, hvor en lysere belægning ligger side om side med den sorte. Flisen Sort “Plus” er speciel ved dens såkaldte coating, en overfaldebehandling, der fremhæver den sorte farve ekstra meget.

Se mere om Fliser Sort “Plus” HER.

Middelhavsdrøm i baghaven

Strukturflisen tager inspiration fra eksklusive feriedestinationer omkring Middelhavet. Stjæl lidt af charmen, og læg Struktur hjemme i haven. Flisen hylder det naturlige udseende, som det ses i overfladen, der er rå og organisk.

Se mere om IBF Struktur HER.

DEL

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Du kunne måske også være interesseret i...