Skriger haven på fornyelse, så lad os hjælpe dig i gang

En ny sæson står for døren, og måske er forårskrilleren større end den nogensinde har været? I år er det jo ikke kun en have i flor, solskinstimerne og grillmaden, vi har at se frem til – men, måske, i endnu højere grad samværet og det at kunne samles ved havebordet med dem, vi savner. Kigge hinanden i øjnene, når vi skåler i kold rosé. Høre latteren, når vi genfortæller gamle anekdoter.

Skal din terrasse opdateres til den store genforeningsfest eller bare en hyggelig sommeraften, så kig forbi vores nye ibf.dk, hvor du finder inspiration til dit næste haveprojekt.

På ibf.dk kan du:

Se inspiration til terrassen →
Få idéer til ny indkørsel →
Se gode bud på en ny støttemur →

I år står den dog ikke kun på genforeningsfest. Vi vil gerne sætte større fokus på biodiversitet – og hvad vi som haveejere selv kan gøre for at forbedre levevilkårene for danske insekter.

Se hvordan Felix Smith vil skab et vildt blomsterbed i sin ellers så friserede have

Felix har altid haft en “friseret” have – men det skal han have lavet om på. Hør hvordan i denne lille film. Det ellers så trimmede bed ved terrassen, har nemlig lige pludselig fået en anden funktion. For hvorfor bruge tid på at luge – når man kan tage en tur rundt i sit vilde blomsterbed i sin morgenkåbe – og en kop kaffe i hånden, og så bare lytte og nyde de vilde blomster – og samtidig have god samvittighed…

DEL

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Du kunne måske også være interesseret i...