Her skal der være plads til stringente linjer – og et udeliv med røde kinder og beskidte knæ

Hos Camilla og Troels i Ry er der liv og glade dage. Med en børneflok på fem i alderen 2 til 7 år kan hverdagen selvfølgelig godt blive lidt hektisk. Men den er også præget af leg og hygge, og det sker oftest ude i det fri. For som Camilla fortæller: “Den bedste måde at komme hjem, efter en dag på job, i institution og skole – er faktisk at lade børnene “falde lidt ned” udenfor. Med en klapsammenmad i hånden, bliver der spillet bold, kørt scooter og hoppet på trampolin. Vi bruger faktisk vores uderum hele året. Vi tænder ofte op i bålfadet, og det er altid hyggeligt. Børnene får røde kinder og beskidte knæ, og det er livskvalitet for os”.

Du kan se med i denne film – og høre Camilla selv fortælle om deres tanker omkring bl.a. valg af belægningsprodukter…

Villaen, som Troels og Camilla købte tilbage i 2016 har været igennem en større renovering. Fra den originale 70’er villa, står der i dag en minimalistisk villa – med et helt særligt nordisk udtryk. “Det har været vigtigt for os, at skabe et uderum med materialer, der matcher husets stil. Men også et uderum der giver plads til børneleg og voksensamvær” siger Camilla og tilføjer “og det er altså lykkes rigtig fint”.

Det er Baks Arkitekter der har stået for renoveringen, og de anbefalede i deres oplæg bl.a. IBF ParkLine som støttemur. Den skulle være med at understøtte det stringente og stilrene udtryk. Muren er anvendt i haven, som har front mod søen. Haven er her i to niveauer. Øverste niveau har en stor træterrasse og græsplæne – og nederste niveau legeområde med trampolin, bålplads og sandkasse. Her må der rodes alt det man vil, for det kan nemlig ikke ses fra huset. Muren er helt ideel og giver en flot overgang. Den er 80 cm høj og fungerer fint som siddeplads for de voksne, når der kræves opsyn med de smås tumlen.

Husfacadens front mod søen, består af store vinduespartier, rammet ind af trælameller, hvilket understreger det lyse nordiske præg. De samme trælameller er anvendt ved husets store garage, som støder op til indgangspartiet og giver en smuk stringent velkomst. De store IBF Soldaterfliser finder sig smukt tilrette i indkørslen og matcher det stilrene udtryk. Her er der godt plads til at suse rundt på sin scooter, tegne med kridt på fliserne og spille mur.

Som ramme om bedet foran huset er igen anvendt IBF ParkLine. En mur som i øvrigt er hurtig og nem at sætte.

Villaen ligger med udsigt til Knudsø og er hævet 3 meter over det omkringliggende terræn. Der har derfor været brug for en stærk støttemur. Camilla og Troels valgte den velkendte IBF Plantesten Type 8, der er formet som 8-tal. En yderst robust mur, som holder mange år.

DEL

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Du kunne måske også være interesseret i...