Lad inde og ude smelte sammen

Så har boligstylist Lene Eriksen igen været i gang med at indrette – og har skabt et super smukt univers. Denne gang i et fint orangeri, hvor hun som underlag har anvendt en betonklinke i en varm jordfarve, som på fin vis komplimenterer naturen. Vi håber den lækre indretning, i samspil med underlaget, kan inspirere dig til at komme i gang med et kreativt haveprojekt.

Ude og inde smelter sammen

Her har man valgt, at den fine klinke skal optræde både inde i orangeriet og udenfor. Det giver en smuk enhed, og får inde og ude til at smelte sammen. Møbler og interiør kan være med til at give dit rum en særlige stemning, i samspil med underlaget. Om rummet bruges som værksted, opholdsrum eller til dine drivhusplanter – så vil det altid gøre det ekstra rart at opholde sig i, når møblerne bidrager til den gode stemning. 

Skab dit eget udtryk

Du kan skabe dit helt eget unikke udtryk ved at lege med læggemønstre (sildeben, halvforbandt, blokforbandt m.fl.) og andre belægningsvarianter. At blande en betonklinke med en flise i 30×30 cm kan give et flot spil. Du skal kan lave en ekstra bred fugebredde og plante trædetimian – det giver en smuk og anderledes belægning og oplevelse. Spring en sten over og sæt en stenurt, det giver også en helt anden oplevelse af dit underlag. Det behøver ikke altid være så stringent. 

Klinken fås i flere farver. Du kan skabe et spændende farvespil ved at mixe dem. Kun fantasien sætter grænser.

Betonklinke M23

Du får lige lidt fakta om denne betonklinke. Den har teglklinkens levende udseende og betonens fordele, hvilket giver stor ensartethed og nøjagtighed i overflade og kanter. Den er skarpkantet, hvilket giver en meget jævn og rengøringsvenlig belægning. Klinken fås i farven grå, sort/antracit, gul teglmix og så denne mokka teglmix.

I denne film kan du se lidt mere om den nye farve Mokka teglmix og Lenes idéer og inspiration til lægning.

DEL

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Du kunne måske også være interesseret i...