Sådan laver du smukke juledekorationer til terrassen

Skal du i gang med at kreere juledekorationer og gøre dit uderum ekstra hyggeligt, så brug terrassen, når du skal være kreativ. Har du et bord du kan arbejde ved – er det mest optimalt. En fin måde at få dit uderum i spil og så undgår du forresten også at svine indenfor. I disse film viser boligstylist Lene Eriksen, hvordan du f.eks. nemt og hurtigt binder en krans af f.eks. laurbærgrene. Derudover, hvordan du laver en flot udendørs adventskrans af lanterner med levende lys, der pynter på terrassebordet – og som er smuk at kigge ud på, inde fra stuen.

Krans af vild gulerod er smuk og holder i lang tid. Du finder den i grøftekanter og i den vilde natur. Grene af rød kornel skaber et flot element på f.eks. en betonmur som vist ovenfor. Et godt tip er at du ikke behøver være så præcis, når du binder din krans. Jo mere tilfældig – jo flottere og vildere bliver din krans.

Udendørs adventskrans

Når du skal lave en udendørs adventskrans – så brug hvad du har i gemmerne af glaslanterner, gerne i forskellige farver og stil dem tilfældigt på en bakke af f.eks. zink. Fyld op med mos, kogler, æbler og grangrene. Gerne så tilfældigt som muligt, så får du det bedste udtryk.

Brug terrassen hele året…

Din terrasse kan byde på meget mere, end blot at stå tom og forladt – når vinteren er over os. Selvom det er råkoldt og lidt vådt, så har det jo også sin charme. Se i filmen hvordan du kan bruge terrassen – når der f.eks. skal fremtrylles marmelade med havtorn og blommer og verdens bedste mørdejskager. Du kan se hele artiklen “Brug terrassen hele året” her.

DEL

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Du kunne måske også være interesseret i...