Se hvordan Felix Smith vil skabe et vildt bed i sin ellers så “friserede” have

Felix Smith har altid haft en friseret og organiseret have. Haven har han faktisk brugt rigtig meget tid på. Det har han slet ikke været ked af – for det er en af hans store interesser. Men når det kommer til, at slå et slag for den danske biodiversitet – har Felix fået en lidt anden holdning. Han vil nu skabe lidt vild uorden.

Det ellers så trimmede bed ved terrassen, har lige pludselig fået en anden funktion. For hvorfor bruge tid på at luge – når man kan tage en tur rundt i sit vilde blomsterbed i sin morgenkåbe – og en kop kaffe i hånden, og så bare lytte og nyde de vilde blomster – og samtidig have god samvittighed…

Fra maj til august 2021 sendte IBF gratis vilde blomsterfrø til alle der bestilte belægningsprodukter – i håb om at sætte gang i de vilde haver. Kampagne er slut. Men tænkt en gang – hvis alle udsendte blomsterfrø blev sået – vil det svare til  et område på ca. 11 fodboldbaner med vilde blomsterbede

Skab din egen vilde blomstereng – med runde fliser

Du kan lade græsset vokse og indrette en vild have med en snoet gangsti, der kan tage havens besøgende på rundtur blandt naturens egne blomster og planter.

Med trædefliser kan du anlægge en havesti, der markerer en gang rundt i haven og baner vej, så haven aktivt kan nydes til hyggelige eftermiddagstimer eller en kop kaffe til aftensolen. Lad havestien ende ved et udvalgt område, hvor du har valgt at holde græsset slået.

Som trædefliser kan du anvende Runde fliser – som helt sikkert vil give din have sit helt eget personlige præg.

JA TAK, jeg vil gerne modtage blogindlæg, interviews og andet spændende inspiration direkte i min indbakke.

DEL

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Du kunne måske også være interesseret i...