Skovbons gårdhave: Se før og efter

Kirsten Skovbon er kendt på Instragram som @skovbon og høster likes for sin bohemiske indretningsstil med et nordisk twistVi har fulgt hende og familien, da deres gårdhave skulle have en make-over med den helt store pensel. Se billederne af SoftLine fliserne, og få selv inspiration til hvordan din atriumgård, terrasse eller gårdhave kan forvandles til et samlingspunkt, der mest af alt emmer af afslappet charme fra de sydeuropæiske lande.

Følg @skovbon på Instagram HER

Skovbon_1
Familien valgte SoftLine fliser i Lys sand som belægning til deres gårdhave.

Familiens udgangspunkt

Bag familiens villa nær Aarhus gemmer sig en større gårdhave med flere hyggekroge, et udekøkken, spiseplads og jacuzzi. Gårdhavens belægning var med årene blevet rug og trist at se på, så Kirsten og hendes mand blev enige om at den havde udtjent sin pligt, og gik på jagt efter nye fliser, der kunne forbedre gårdhavens udtryk.

Sådan så gårdhaven ud før de nye fliser

Også før arealet fik ny belægning, var der mange gode elementer i gårdhaven. Størrelsen tillader flere hyggekroge og møbelgrupper, der kan salme familie og gæster til en drink i loungesættet eller en bid brød ved spisebordet. Men de gamle fliser trak helhedsindtrykket ned, og indbød ikke til at gå barfodet rundt.

Video: Se hele forvandlingen af Skovbons gårdhave

Se billederne efter de nye fliser

SoftLine Lys sand_2

Efter familien Skovbon har fået nye fliser er gårdhaven en helt anden. Fliserne har en tæt og blød overflade, som føles rar at gå på og som lysner hele gårdhaven op.

Kirsten Skovbon skaber hygge og afslappet stemning med tekstiler i utallige mønstre, små lanterner og grønne planter.

Fra stuen er der nem udgang til gårdhaven, der i sommersæsonen nærmest er en forlængelse af stuen. Gårdhaven er desuden så stor, at familien kan fange solens stråler alle lyse timer.

Spisestedet er samlingspunkt og med en gammel malerbænk på langsiden, er der altid plads til en ekstra. Træet i gårdhaven læner sig ind over spisepladsen og giver pletvis skygge.

Midt i gårdhaven findes den lille jacuzzi, der giver et eksotisk strejf til uderummet. Læg også mærke til hyggekrogen i hjørnet, der med sit eget lille tag får en rigtig hulestemning.

Vil du vide mere om produktet?

Familien Skovbon valgte IBF SoftLine i farven Lys sand til deres gårdhave. Vil du læse mere om produktet, kan du finde information om flisen SoftLine her.

DEL

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Du kunne måske også være interesseret i...