Varenummer: 730000000

Euroblokke 27,5x24x19 cm Grå Normal

  • CheckmarkCreated with Sketch. Økonomisk og tidsbesparende – kun 19 stk. pr. m2
  • CheckmarkCreated with Sketch. Smukt og tidløs udseende
  • CheckmarkCreated with Sketch. Lavere vægt

Pris fra: 48,75 kr./stk

Plus evt tillæg for anbrud

Levering
Antal
STK Der er 64 stk på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller
Samlet pris:

Leveres indenfor 1-5 hverdage. Fragtomkostninger

LEVERING MED EGNE LASTBILER
SPAR FRAGTEN OG HENT SELV
DANSK KVALITET SIDEN 1960
VI LEVERER I HELE LANDET
Information
Spørgsmål og svar
Specifikationer
Brochurer og Vejledninger
Artikler

Produktinformation

IBF Euroblokke er en ny støttemursblok, som minder om den kendte Danblok, men med en lavere vægt og dermed lettere håndteringen. IBF Euroblokke giver den færdige mur et smukt og tidløs udseende. Udformningen gør, at den enkelte blok fastlåses, således at den ikke presses ud af jordtrykket. Blokkene er velegnet til såvel lukkede som åbne mure. (hvis blokken er med smig kan det tilføjes at den også er god til kurvede mure).

Euroblokke er en støtte- og støjmursblok som anvendes, hvor muren ikke kræver så meget støtte. Euroblokke har en lidt større facade og lavere vægt, som gør den lettere at håndtere.

Specifikationer
Varenummer: 730000000
DB varenummer: 2152110
Farve: Grå
Bredde i cm: 24
Højde i cm: 19
Længde i cm: 27,5
Overflade: Standard
Antal pr. m2 lukket mur: 19,2
Antal pr. m2 åben mur: 12
Vægt i kg pr. stk: 21,5
Vægt i kg. pr. pl.: 1376
Deklaration: 2615
Antal pr. palle: 64

Video

Opbygning af en støttemur behøves ikke at være svær. Se vores guide herunder og få inspiration til dit projekt med Euroblokke. 

Råd og inspiration

Få inspiration og gode råd fra IBF til dit næste projekt med Euroblokke. Vi har samlet PDF’er som du kan bruge inden dit eget projekt sættes i gang. 

Vi har til højre udvalgt ofte stillede spørgsmål,  som vi modtager i forbindelse med handel på ibf.dk. Du kan finde alle spørgsmål og svar på knappen herunder.  

SE HELE FAQ OM BELÆGNING 

Som udgangspunkt kan du forvente dine produkter leveret indenfor 5 hverdage. Dog bestræber vi os altid på, at varerne kommer afsted hurtigst muligt. I højsæson (Marts-August) kan der fremkomme yderligere leveringstid, hvilket vi oplyser om på ordrebekræftelsen. 
Paller kan altid returneres til en af de følgende lokationer. 
Ønsker du at pallerne skal afhentes, er du velkommen til at kontakte os på telefon 72 13 42 00 eller webshop@ibf.dk
Bilerne bliver pakket forskelligt fra tur til tur, hvilket betyder vi ikke præcis kan oplyse om, hvornår på dagen vi kommer. Har du et ønske om leveringstid, kan du angive det ved checkout. 
Du behøver ikke at være hjemme, når vores dygtige chauffører kommer med dine produkter. Chaufførerne stiller produkter efter bedste hensigt.

Du kan se vores mange produkter i følgende udstillinger:

Derudover kan du finde IBF produkter i et stort antal byggemarkeder og tømmerhandlere i hele landet.  

IBF sørger for en nøjagtig beskrivelse af vores produkter og billeder på vores hjemmeside, men vi gør opmærksom på, at der kan være mindre farveforskelle mellem billederne vist på hjemmesiden og de faktiske produkter. Dette skyldes, at billeder der tages udenfor, kan variere en smule i farve og nuancer alt efter vejrforholdene, når billederne tages. Vi kan derfor ikke garantere at farve vist på hjemmesiden er fuldt ud identisk med det faktiske produkt.