Varenummer: 944020000

IBF Fugesand 0-4 mm (DS/EN 1136) Big Bag 1.000 kg

Pris fra: 1.340,00 kr./stk

Plus evt tillæg for anbrud

Levering
Antal
STK Der er 1 stk på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller
Samlet pris:

Leveres indenfor 1-5 hverdage. Fragtomkostninger

LEVERING MED EGNE LASTBILER
SPAR FRAGTEN OG HENT SELV
DANSK KVALITET SIDEN 1960
VI LEVERER I HELE LANDET
Information
Spørgsmål og svar
Specifikationer
Brochurer og Vejledninger
Artikler
Produktinformation

Fugesand fra IBF er ikke bare en perfekt finish, når din belægning er lagt, men er også vigtig at anvende, da fugerne udgør ca. 1/3 del af den samlede styrke i belægningskonstruktionen. IBF Fugesand overholder standarden iht. DS 1136.

Sådan anvendes fugesand

IBF Fugesand kan anvendes til alt fra terrasser til industriområder med stor trafikbelastning. Med IBF Fugesand er det nemt at få fugerne fyldt helt op fra starten. De fyldte fuger minimerer dannelsen af ukrudt, fordi en stor del af frøene vil blæse af overfladen, fremfor at ligge beskyttet i halvtomme, fugtige fuger. Den tætte og stærke struktur af fugesandet, sikrer en minimal gennemsivning af regnvand, og giver derved en stærk forbindelse mellem fliser og belægningssten. Det resulterer i mindre kørespor og færre ujævnheder i belægningen.

Gode råd til brug af fugesand

IBF Fugesand skal fejes diagonalt i fugerne med en kost, således at fugefyldningen bliver mest optimal. Der skal fuges i tørvejr. Efter fugerne er fyldt, fejes belægningen ren, og der vibreres med en egnet pladevibra­tor. Du kan læse mere om hvilken pladevibrator, der er egnet til dine belægningssten hos belægningsgruppen, Dansk beton.

Belægningen efterlades helt renfejet.

Efterfølgende opfyldning af fugerne

Husk, at du altid kan "friske" din gamle belægning op med nyt fugesand, og at det er en vigtig del af vedligeholdelsen af din belægning, at holde fugerne fyldte. Så snart at der konstateres ikke-fyldte fuger i belægningen, bør du efterfylde fugerne i belægningen. Derved beholder belægningen sin bæreevne, som overføres fra flise til flise gennem fugerne. Generelt kan regelmæssig fejning af belægningen med fugesand anbefales. Det holder fugerne fyldte, hæmmer ukrudtsdannelse og "stresser" ukrudt, der måtte have etableret sig.

Kvalitet

IBF Fugesand er blandet på moderne blandeanlæg, og kvaliteten sikres konstant ved løbende kontrol af kornkurve og indhold på laboratorium.

Specifikationer
Varenummer: 944020000
DB varenummer: 1537700
Vægt i kg pr. stk: 1000
Vægt i kg. pr. pl.: 1000
Antal pr. palle: 1

Andre produkter

2-lagsbeton
Modulfliser 40x40x6 cm Grå

Pris fra: 0,00 kr./stk (0,00 kr./m²)

Plus evt tillæg for anbrud

2-lagsbeton
Modulfliser 50x50x6 cm Grå

Pris fra: 0,00 kr./stk (0,00 kr./m²)

Plus evt tillæg for anbrud

2-lagsbeton
Modulfliser 60x60x6 cm Grå

Pris fra: 0,00 kr./stk (0,00 kr./m²)

Plus evt tillæg for anbrud