Klostersten Tek

IBF Klostersten Tek kan anvendes til de fleste typer belægning, men er især velegnet til større arealer, hvor maskinlægning kan udnyttes. Det kan være torve, by- og boligveje, parker og lignende. De enkelte lag på pallen, ligger i samme mønster, så det er en yderst hurtig og effektiv belægning at udføre.

IBF Klostersten Tek leveres med specielle fugeknaster. Belægningen lægges med en fuge på 4-8 mm uden betonkontakt.

IBF Klostersten Tek findes i farverne solith og hvid marmor.

Find Forhandler
Find udstilling

Produktet sælges kun gennem forhandler

Group 9 Created with Sketch. LEVERING MED EGNE LASTBILER
ALTID EN LOKAL AFDELING NÆR DIG
DANSK KVALITET SIDEN 1960
VI LEVERER I HELE LANDET
Information
Spørgsmål og svar
Brochurer og Vejledninger
Artikler
Produktinformation

Video

Omkring Jyske Banks bygning i Silkeborg, som er tegnet af Årstiderne Arkitekter, er anvendt Klostersten Tek i den mørke farve solith. Landskabsarkitekt på projektet Susan Honoré Nielsen fortæller: ”Bygningens markante udtryk og de karakteristiske rustne kuber, som facaden er beklædt med, krævede en rolig og understøttende belægning, som samtidig skulle give et eksklusivt udtryk. Klostersten Tek belægningen, som består af 5 forskellige formater og støbt med specialtilslag af mørk granit, var et oplagt valg. Stenen matcher bygningen rigtig flot.”  

Råd og inspiration

Få inspiration og gode råd fra IBF til dit næste projekt med Klostersten Tek. Vi har samlet PDF’er, som du kan bruge, inden dit eget projekt sættes i gang. 

Vi har til højre udvalgt ofte stillede spørgsmål,  som vi modtager i forbindelse med handel på ibf.dk. Du kan finde alle spørgsmål og svar på knappen herunder.  

SE HELE FAQ OM BELÆGNING 

Som udgangspunkt kan du forvente dine produkter leveret indenfor 5 hverdage. Dog bestræber vi os altid på, at varerne kommer afsted hurtigst muligt. I højsæson (Marts-August) kan der fremkomme yderligere leveringstid, hvilket vi oplyser om på ordrebekræftelsen. 
Paller kan altid returneres til en af de følgende lokationer. 
Ønsker du at pallerne skal afhentes, er du velkommen til at kontakte os på telefon 72 13 42 00 eller webshop@ibf.dk
Bilerne bliver pakket forskelligt fra tur til tur, hvilket betyder vi ikke præcis kan oplyse om, hvornår på dagen vi kommer. Har du et ønske om leveringstid, kan du angive det ved checkout. 
Du behøver ikke at være hjemme, når vores dygtige chauffører kommer med dine produkter. Chaufførerne stiller produkter efter bedste hensigt.

Du kan se vores mange produkter i følgende udstillinger:

Derudover kan du finde IBF produkter i et stort antal byggemarkeder og tømmerhandlere i hele landet.  

IBF sørger for en nøjagtig beskrivelse af vores produkter og billeder på vores hjemmeside, men vi gør opmærksom på, at der kan være mindre farveforskelle mellem billederne vist på hjemmesiden og de faktiske produkter. Dette skyldes, at billeder der tages udenfor, kan variere en smule i farve og nuancer alt efter vejrforholdene, når billederne tages. Vi kan derfor ikke garantere at farve vist på hjemmesiden er fuldt ud identisk med det faktiske produkt.

Andre produkter

PremiumLine 40,5x80,5x4 cm Klippegrå-Struktur

222,50 kr./stk (689,75 kr./m²)

2-lagsbeton
Fliser 40x40x5 cm Grå

17,95 kr./stk (112,19 kr./m²)

2-lagsbeton
Sort Plus Fliser 30x30x6 cm

22,70 kr./stk (251,97 kr./m²)