Københavns Nordhavn har fået sin egen flise

Nordhavnfliser er en eksklusiv og specialdesignet flise fra IBF, produceret til det store byudviklingsprojekt i Århusgadekvarteret i Københavns Nordhavn. Et unikt kvarter med en fantastisk beliggenhed. Flisen støbes med en speciel beton, der giver en let lys grå farve. Farven, kombineret med de forskellige formater der indbyder til kreative variationer i læggemønsteret, sætter et højt æstetisk niveau.

Læs mere

"Nordhavnen fik det særpræg vi ønskede"

Det er SLETH Arkitekter der har designet flisen, og arkitekt MAA Søren Madsen udtaler;


”Det var vigtigt for os, at designe en flise som, udover at være skarpkantet - havde en ensartet lys grå farve samt en ensartet overflade, der skulle bevare sit udseende langt ud i fremtiden. I samarbejde med IBF, fik vi produceret den flise vi ønskede - og kvarteret i Nordhavnen fik det særpræg vi ønskede”.

IBF Nordhavnfliser kan anvendes til gangarealer, pladser og veje - også hvor der optræder trafik. Det visuelle indtryk kan varieres ved anvendelse af forskellige formater. Det giver mulighed for et design, som passer til det ønskede præg eller den ønskede funktion.

Beton er et bæredygtigt byggemateriale, som består af sand, sten, kalk og vand - alle naturens råstoffer. Fordelen er holdbarhed men også muligheden for at skabe smukke og innovative arkitektoniske løsninger.

Drone

Se Nordhavn oppefra

Få indblik i det rå havnemiljø i Aarhusgadekvarteret på Københavns Nordhavn og se Nordhavnfliserne oppefra.