Varenummer: SW10161

CITYBLOC® CB Trafikværn

CITYBLOC® systemet er et multifunktionelt modulsystem med en bred vifte af anvendelsesmuligheder, der beskytter både trafikanter og vejarbejdere.

I bymiljøer er der ofte fare for ulykker i forbindelse med vejarbejde og byggepladser. Det nye CITYBLOC® system er en kraftig midlertidig afspærring sammensat af forsvarligt sammenkoblede betonelementer. Systemet er optimeret til sikring af veje tæt på bebyggelser - og for trafikregulering med hastigheder op til 50 km/t.

Kontakt os

  • Få et tilbud på dit projekt
  • Vi sidder klar til at hjælpe
  • Mulighed for specialløsninger
Information
Spørgsmål og svar
Brochurer og Vejledninger
Artikler
Produktinformation

Anvend CITYBLOC® Midlertidig Trafikværn som tilkørselsbegrænsning, trafikstyring ved arrangementer eller midlertidig afmærkning ved vejarbejde og lignende. På den måde miniméres risikoen for uheld, da cykel- og gangstier samt forgængerområder bliver sikkert adskilt fra bytrafikken.

Den særlige udformning gør det nemt at fastgøre forskellige vejskilte og er enkel at installere på grund af det gennemprøvede koblingssystem samt de holdbare fleksible samlinger.
CITYBLOC® systemet kan også anvendes til afgrænsning af lagerområder, afskærmning af farlige områder, skråninger og grønne arealer. Både lufthavne, banegårde og havne bruger midlertidige trafikværn som separering af veje og områder for på- og aflæsning.
Geometrien og det unikke sammenkoblingssystem i CITYBLOC® er skabt ud fra erfaringer fra betonautoværn.Værktøjer

Nedenfor har vi samlet værktøjer som både vi og vores kunder, ofte anvender i forbindelse med Citybloc.

brochurer og vejledninger

Få inspiration og gode råd fra IBF til dit næste projekt med Citybloc. Vi har samlet PDF’er som du kan bruge inden dit eget projekt sættes i gang. 

Relaterede produkter