Varenummer: 943750000

IBF Tag- & Fliserens 5 L.

IBF Fliserens er et rengøringsmiddel baseret på biologisk nedbrydelige kationiske overfladeaktive stoffer. Produktet virker kemisk rensende og er velegnet til at fjerne smuds, snavs og fedt fra hårde overflader, såsom tagsten, fliser og belægningssten.

Skaffevare

Kontakt os

  • Få et tilbud på projektet
  • Vi sidder klar til at hjælpe
  • Mulighed for specialløsninger
Information
Spørgsmål og svar
Specifikationer
Brochurer og Vejledninger
Artikler

Produktinformation

Tag- og Fliserens er et rengøringsmiddel baseret på biologisk nedbrydelige kationiske overfladeaktive stoffer. Produktet virker kemisk rensende og er velegnet til at fjerne smuds, snavs og fedt fra hårde overflader, såsom tagsten, fliser og belægningssten.

Tag- og Fliserens kan anvendes på alle typer af træværk, fliser, mure, facader og tage. IBF Tag- og Fliserens bør fortyndes inden brug, op til 1:5 fortynding, som påføres med vandkande (m/spredebom) eller håndsprøjte. Overfladen skal være tør inden produktet påføres.

Hvis emnet er meget beskidt/medtaget af smuds, snavs og fedt anbefales at benytte en 1:2 fortynding. Genbehandling anbefales ca. 1 gang årligt - for at opnå en blivende pæn overflade uden snavs og smuds. Produktet anvendes ved minimum +5 °C - og overfalden skal være fri af is og sne.

De behandlede overfalde kan med fordel bearbejdes efterfølgende. Efter 8 til 14 dage kan de tidligere snavsede områder enten spules med vand eller der kan børstes med kost.

Teknisk data

Rengøringsmiddel baseret på kationiske overfladeaktive stoffer: Kvaternære ammoniumforbindelser, additiver og vand- Undgå at sprøjte på planter og græs, foretag evt. afdækning.

Opbevares frostfrit og i tætlukket emballage.

Sikkerhedsdatablad kan hentes på ibf.dk.

Specifikationer
Varenummer: 943750000
DB varenummer: 1730672
Vægt i kg pr. stk: 5
Vægt i kg. pr. pl.: 540
Antal pr. palle: 108

Værktøjer

Nedenfor har vi samlet værktøjer som både vi og vores kunder, ofte anvender i forbindelse med tag- og fliserens.

Brochurer og vejledning

Få inspiration og gode råd fra IBF til dit næste projekt med tag- og fliserens. Vi har samlet PDF’er som du kan bruge inden dit eget projekt sættes i gang.