Varenummer: SW10309

Penta fliser grå

Til ”Hjertet” i Ikast - har C.F. Møller arkitekter designet denne 5 kantede flise "Penta". Fliserne er omdrejningspunkt for en bygning, der ingen bagside har - men kan tilgås fra alle sider. Et roligt geometrisk tæppe, der byder gæsten velkommen. Arkitekten fortæller bl.a. "Netop i dette projekt har belægningen, i sammenspil med de grønne arealer og huset, været det bærende arkitektoniske element i arbejdet med landskabet. Det var vigtigt, at belægningen ikke havde en retning, at man potentielt kan både tilføje og fratrække belægning ad årer ved ændret brug og den vil fremstå helstøbt til trods".
Se alle produkter i serien

Kontakt os

  • Få et tilbud på dit projekt
  • Vi sidder klar til at hjælpe
  • Mulighed for specialløsninger
Information
Spørgsmål og svar
Brochurer og Vejledninger
Artikler
1 produkter i serien
PRODUKTNUMMER DB VARENUMMER NAVN
152012000 Penta fliser 5 kant. 109x82x12 cm Grå SE MERE
Farve : Grå
Bredde i cm : 109
Længde i cm : 82
Tykkelse i cm : 12
Kanter : Almindelig flisefas
Produktknaster : Ja
2-lagsbeton : Ja
Overflade : Standard
Deklaration : 2381
Ydeevnedeklaration : F2
Produktinformation

IBF Penta fliser anvendes som belægning, hvor der  ønskes en rustik og unik overflade. Det kan være alt fra torve og bymidter til parker og terrasser. Flisen  kan også anvendes, hvor der er trafik med personbiler. 

IBF Penta fliser er CE-mærket og fremstillet i henhold  til DS/EN 1339 samt 3. parts overvåget af Betonvarekontrollen, BVK.

Video

Ny belægning og IBF Fugesand hænger uløseligt sammen. IBF Fugesand er den perfekte finish, når din belægning er lagt. Fugesandet er udover at virke ukrudtshæmmende, en tæt fuge der sørger for, at vandet ikke siver ned mellem fugerne - så der undgås kørespor.

Værktøjer

Nedenfor har vi samlet værktøjer som både vi og vores kunder, ofte anvender i forbindelse med Penta fliser.

brochurer og vejledninger

Få inspiration og gode råd fra IBF til dit næste projekt med Penta fliser. Vi har samlet PDF’er som du kan bruge inden dit eget projekt sættes i gang. 

Temaer

Fliser der renser luften

Læs mere om NOxOFF