Varenummer: 162510090

Sihaau Flise 106,7/96,7x50x10 cm Siena

Håndskabt flise med en levende overfladestruktur designet i samarbejde med STED By & Landskab. Flisen blev oprindeligt skabt til projektet AAU INNOVATE - Science & Innovation Hub. Læs mere om projektet HER.

Projektvare

Kontakt os

  • Få et tilbud på projektet
  • Vi sidder klar til at hjælpe
  • Mulighed for specialløsninger
Information
Spørgsmål og svar
Specifikationer
Brochurer og Vejledninger
Artikler

Produktinformation

SIHAAU Flisen er specialudviklet i samarbejde med arkitektvirksomheden STED By & Landskab og oprindeligt designet til Aalborg Universitets afdeling i Aalborg Øst: AAU INNOVATE - Science & Innovation Hub. Arkitekt Martin Hjerl lagde stor vægt på, at flisens overflade skulle have sit eget DNA og et udtryk, der med tiden vil ændre sig i takt med naturens indflydelse på materialerne pga. den åbne overflade i flisen.

Flisen, der har fået navn er efter forkortelsen for det første projekt, produceres i siena. Farven er en blanding af sandets farve og en speciel hvid beton. 

De store håndlavede fliser med målene 96 x 49,3 x 10 cm og 106 x 49,3 x 10 cm har alle en naturlig størrelsesforskel i både længde og bredde. Derfor lægges SIHAAU fliserne med en særlig afstandsklods, der sikrer at fugerne udligner størrelsesforskellene på fliserne.Specifikationer
Varenummer: 162510090
Farve: Siena
Bredde i cm: 106,7
Længde i cm: 50
Tykkelse i cm: 10
Deklaration: 2638
Ydeevnedeklaration: F41