Varenummer: 740000000

2B Murelementer 50x20x13 cm Grå

Pris fra: 65,25 kr./stk (1.004,85 kr./m²)

Plus evt tillæg for anbrud

Levering
Antal
stk svarer til m2 m2 svarer til ca. stk palle(r) svarer til m2
Der er 48 stk på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller
Samlet pris:

Leveres indenfor 1-5 hverdage. Fragtomkostninger

LEVERING MED EGNE LASTBILER
SPAR FRAGTEN OG HENT SELV
DANSK KVALITET SIDEN 1960
VI LEVERER I HELE LANDET
Information
Spørgsmål og svar
Specifikationer
Brochurer og Vejledninger
Artikler

Produktinformation

2B Murelementer er en enkel og klassisk støttemursblok, der kan anvendes til såvel lodrette mure som mure med hældning. Blokkenes overkant er affaset og afrundet, hvilket bidrager til det klassiske udseende. For at sikre at blokkene ikke skrider, er de forsynet med tapper på oversiden og to spor i undersiden, som også gør dem hurtige at sætte op. 

Kvalitetssikring

For at opretholde den kendte IBF kvalitet, udføres der løbende en omhyggelig kontrol i henhold til produktdeklarationen.

Specifikationer
Varenummer: 740000000
DB varenummer: 5972315
Farve: Grå
Bredde i cm: 20
Højde i cm: 13
Længde i cm: 50
Overflade: Standard
Vægt i kg pr. stk: 28,5
Vægt i kg. pr. pl.: 1368
Deklaration: 1429
Antal m2 pr. palle: 3,12
Antal pr. m2: 15,4
Antal pr. palle: 48
Vægt i kg pr. m2: 438

Video

Har haven brug for støtte til haven, så har vi sikkert en løsning, som du  og din have kan få glæde af. Vi følger med tiden og trenden og leverer beton til tiden. 

Råd og inspiration

Få inspiration og gode råd fra IBF til dit næste projekt med 2B murelementer. Vi har samlet PDF’er som du kan bruge inden dit eget projekt sættes i gang. 

Vi har til højre udvalgt ofte stillede spørgsmål,  som vi modtager i forbindelse med handel på ibf.dk. Du kan finde alle spørgsmål og svar på knappen herunder.  

SE HELE FAQ OM BELÆGNING 

Som udgangspunkt kan du forvente dine produkter leveret indenfor 5 hverdage. Dog bestræber vi os altid på, at varerne kommer afsted hurtigst muligt. I højsæson (Marts-August) kan der fremkomme yderligere leveringstid, hvilket vi oplyser om på ordrebekræftelsen. 
Paller kan altid returneres til en af de følgende lokationer. 
Ønsker du at pallerne skal afhentes, er du velkommen til at kontakte os på telefon 72 13 42 00 eller webshop@ibf.dk
Bilerne bliver pakket forskelligt fra tur til tur, hvilket betyder vi ikke præcis kan oplyse om, hvornår på dagen vi kommer. Har du et ønske om leveringstid, kan du angive det ved checkout. 
Du behøver ikke at være hjemme, når vores dygtige chauffører kommer med dine produkter. Chaufførerne stiller produkter efter bedste hensigt.

Du kan se vores mange produkter i følgende udstillinger:

Derudover kan du finde IBF produkter i et stort antal byggemarkeder og tømmerhandlere i hele landet.  

IBF sørger for en nøjagtig beskrivelse af vores produkter og billeder på vores hjemmeside, men vi gør opmærksom på, at der kan være mindre farveforskelle mellem billederne vist på hjemmesiden og de faktiske produkter. Dette skyldes, at billeder der tages udenfor, kan variere en smule i farve og nuancer alt efter vejrforholdene, når billederne tages. Vi kan derfor ikke garantere at farve vist på hjemmesiden er fuldt ud identisk med det faktiske produkt.