Tagtilbehør

  • CheckmarkCreated with Sketch. Komplet sortiment
  • CheckmarkCreated with Sketch. Originalt tilbehør
  • CheckmarkCreated with Sketch. Perfekt finish

Med det originale IBF tagtilbehør, er du sikret en tagløsning der holder – derfor tør vi give dig garanti på et IBF tag. 

IBF tilbehør til tagsten giver den perfekte finish, hvad enten det er Polyform Flex, der lægges rundt om et ovenlysvindue eller en alu-rulle, der anvendes som tætning i rygningen. Vi har et komplet sortiment af tilbehør, der matcher bredden i vores tagstensudvalg og sikrer, at du kan få tilbehøret i den tilsvarende farve, som du har valgt til tagstenen.

Find Forhandler
Find udstilling

Produktet sælges kun gennem forhandler

LEVERING MED EGNE LASTBILER
SPAR FRAGTEN OG HENT SELV
DANSK KVALITET SIDEN 1960
VI LEVERER I HELE LANDET
Information
Spørgsmål og svar
Specifikationer
Brochurer og Vejledninger
Artikler
Produktinformation

Med IBF originale tilbehør kommer du sikkert i mål med dit tagprojekt. Det er nemlig detaljen, som fuldender ethvert byggeprojekt, og det samme gælder dit tag. Stil krav til kvaliteten og anvend det originale IBF tilbehør, så opnår du den bedste garanti for et holdbart og funktionsdygtigt tag.

IBF komplette tilbehørsprogram består bl.a. af : Alu Flex, Alu Rulle, Toplægteholder samt Universal Betonklæber.

PRØV VORES VISUALIZER

Med vores Visualizer kan du hurtigt finde den helt rigtige tagsten til dit hus. Du kan vælge mellem 7 farver og 4 tagstenvarianter.

30 års garanti

Vi har kvaliteten i orden. Derfor tør vi helt roligt yde 30 års garanti på betontagsten fra den dag, de leveres til dit byggeri.

Brochurer og vejledninger

Få inspiration og gode råd fra IBF til dit næste projekt med tagsten. Vi har samlet PDF’er som du kan bruge inden dit eget projekt sættes i gang. 

Vi har udvalgt ofte stillede spørgsmål,  som vi modtager i forbindelse med handel på ibf.dk. Du kan finde alle spørgsmål og svar på knappen herunder.  

SE HELE FAQ OM TAGSTEN 

Nej, du kan ikke købe tagsten direkte hos IBF. Men vi har et stort net af forhandlere over hele landet, som vil hjælpe dig. Klik her for nærmeste forhandler
Tagsten holder som udgangspunkt længere tid end tagets underlag. Derfor anbefaler vi, at du snakker med din tagdækker om, hvilket underlag han tilbyder. 
En tagmaler hjælper på tagets kosmetiske udseende, men påvirker ikke levetiden på tagstenen. En tagsten vil stadig være tæt, selvom overfladen ændrer sig over tid. 
IBF sørger for en nøjagtig beskrivelse af vores produkter og billeder på vores hjemmeside, men vi gør opmærksom på, at der kan være mindre farveforskelle mellem billederne vist på hjemmesiden og de faktiske produkter. Dette skyldes, at billeder der tages udenfor, kan variere en smule i farve og nuancer alt efter vejrforholdene, når billederne tages. Vi kan derfor ikke garantere at farve vist på hjemmesiden er fuldt ud identisk med det faktiske produkt.