Varenummer: 943750000

IBF Tag- & Fliserens 5 L.

IBF Fliserens er et rengøringsmiddel baseret på biologisk nedbrydelige kationiske overfladeaktive stoffer. Produktet virker kemisk rensende og er velegnet til at fjerne smuds, snavs og fedt fra hårde overflader, såsom tagsten, fliser og belægningssten.

Pris fra: 173,00 kr./stk

Plus evt tillæg for anbrud

Levering
Antal
STK Der er 108 stk på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller
Samlet pris:

Leveres indenfor 1-5 hverdage. Fragtomkostninger

LEVERING MED EGNE LASTBILER
SPAR FRAGTEN OG HENT SELV
DANSK KVALITET SIDEN 1960
VI LEVERER I HELE LANDET
Information
Spørgsmål og svar
Specifikationer
Brochurer og Vejledninger
Artikler
Produktinformation

Effektiv Rengøring til Udendørs Overflader

IBF Fliserens er det ideelle rengøringsmiddel til dine udendørs overflader. Med sin unikke formel, der er baseret på biologisk nedbrydelige kationiske overfladeaktive stoffer, tilbyder dette produkt en effektiv og skånsom løsning til at fjerne smuds, snavs og fedt fra hårde overflader såsom tagsten, fliser, belægningssten og meget mere.

Anvendelsesmuligheder

IBF Fliserens er alsidig og kan bruges på alle typer af udendørs overflader, herunder terrasser, indkørsler, støttemure og facader. Uanset om det er tagsten, belægningssten eller træværk, kan IBF Fliserens hjælpe med at genoprette deres oprindelige glans og udseende.

Brugsanvisning

For at opnå optimale resultater skal IBF Fliserens fortyndes før brug. En fortynding på op til 1:5 anbefales normalt og kan påføres med en vandkande med spredebom eller en håndsprøjte. Hvis overfladen er særligt snavset eller fedtet, kan en stærkere fortynding på op til 1:2 være nødvendig.

Genbehandling og Vedligeholdelse

For at bevare overfladens skønhed og renhed anbefales det at genbehandle med IBF Fliserens cirka én gang årligt. Dette sikrer en vedvarende pæn overflade fri for snavs og smuds. Produktet kan bruges ved temperaturer over +5°C, og overfladen skal være fri for is og sne for optimal effekt.

Vejledende Forbrug og Emballage

En dunk á 5 liter IBF Fliserens rækker typisk til omkring 40 m2, hvilket gør det til en økonomisk og praktisk løsning til rengøring af større udendørs områder.

IBF Fliserens er ikke kun et rengøringsmiddel, det er en investering i vedligeholdelsen og skønheden af dine udendørs områder. Giv dine tagsten, fliser og andre belægningssten nyt liv med IBF Fliserens!

Teknisk data

Rengøringsmiddel baseret på kationiske overfladeaktive stoffer: Kvaternære ammoniumforbindelser, additiver og vand- Undgå at sprøjte på planter og græs, foretag evt. afdækning.

Opbevares frostfrit og i tætlukket emballage.

Mærkat beskrivelsen:

Er dit tag eller dine fliser blevet grimt og fyldt med skidt og snavs, så er dette produkt et yderst effektivt rengøringsmiddel
Anvendelse
IBF Tag- og Fiserens kan anvendes på alle typer af træværk, fliser, mure, facader og tage. IBF Tag- og Fliserens bør fortyndes inden brug, op til 1:5 fortynding, som påføres med vandkande (m/spredebom) eller håndsprøjte. Overfladen skal være tor inden produktet påføres.
Hvis emnet er meget beskidt/medtaget af smuds, snavs og fedt anbefales at benytte en 1:2 fortynding. Genbehandling anbefales ca. 1 gang årligt for at opnå en blivende pæn overflade uden snavs og smuds. Produktet anvendes ved minimum +5°C-og overfladen skal være fri for is og sne. De behandlede overflader kan med fordel bearbejdes efterfølgende. Efter 8 til 14 dage kan de tidligere snavsede område der enten spules med vand eller der kan med fordel mekanisk bearbejdes, f.eks. med en børste.
Rengøringsmiddel baseret på katodiske overfladeaktive stoffer:
Kvaternære ammoniumforbindelser, additiver og vand.
Undgå at sprøjte på planter og græs, foretag evt. afdækning.
Opbevares frostfrit og i tætlukket emballage.

Specifikationer
Varenummer: 943750000
DB varenummer: 1730672
Vægt i kg pr. stk: 5
Vægt i kg. pr. pl.: 540
Antal pr. palle: 108

Video

Fugesand giver ikke bare det perfekte finish, når ens belægning er lagt, men er også vigtigt at anvende, da fugerne udgør ca. 1/3 del af den samlede styrke i belægningskonstruktionen. 

Brochurer og vejledning

Få inspiration og gode råd fra IBF til dit næste projekt med tag- og fliserens. Vi har samlet PDF’er som du kan bruge inden dit eget projekt sættes i gang.