Varenummer: 944200000

IBF Fugesand 0-4 mm (DS/EN 1136) 20 kg Pose

Fugesand fra IBF er ikke bare en perfekt finish, når din belægning er lagt, men er også vigtig at anvende, da fugerne udgør ca. 1/3 del af den samlede styrke i belægningskonstruktionen. IBF Fugesand overholder standarden iht. DS 1136.

Prøv vores fugesandberegner

Pris fra: 74,00 kr./stk

Plus evt tillæg for anbrud

Levering
Antal
STK Der er 54 stk på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller
Samlet pris:

Leveres indenfor 1-5 hverdage. Fragtomkostninger

LEVERING MED EGNE LASTBILER
SPAR FRAGTEN OG HENT SELV
DANSK KVALITET SIDEN 1960
VI LEVERER I HELE LANDET
Information
Spørgsmål og svar
Specifikationer
Brochurer og Vejledninger
Artikler
Produktinformation
Fugesand til Belægninger

IBF Fugesand er en uundværlig del af enhver belægningskonstruktion. Ikke alene giver det en perfekt finish, men det er også afgørende for belægningens styrke. Fugerne udgør omkring 1/3 af den samlede bæreevne, og med IBF Fugesand kan du være sikker på at overholde standarden iht. DS 1136.

Anvendelse af Fugesand til Fliser og Stenbelægninger

IBF Fugesand er velegnet til et bredt spektrum af anvendelser, lige fra terrasser til industriområder med tung trafik. Ved at bruge IBF Fugesand sikrer du, at fugerne er korrekt fyldte fra starten, hvilket minimerer ukrudtsvækst og reducerer behovet for hyppig vedligeholdelse. Den tætte struktur af fugesandet sikrer desuden en solid forbindelse mellem fliser og belægningssten, hvilket resulterer i en jævn og stabil overflade med færre kørespor og ujævnheder.

Valg af Korrekt Fugesandstørrelse

Vores 0-4 mm fugesand er ideelt til betonsten og -fliser med små fuger op til 5 mm brede, mens vores 0-8 mm fugesand er velegnet til større fliser over 1 x 1 m med bredere fuger.

Gode Råd til Brug og Vedligeholdelse

For optimal fugefyldning anbefaler vi at feje fugesandet diagonalt i fugerne med en kost i tørt vejr. Efter påfyldning af fugerne skal belægningen fejes ren og vibreres med en egnet pladevibrator. Regelmæssig vedligeholdelse er afgørende for at bevare belægningens styrke og udseende. Husk at efterfylde fugerne regelmæssigt og at holde dem fyldte for at forhindre ukrudtsvækst og bevare belægningens integritet.

Kvalitetssikret Fugesand

IBF Fugesand produceres på moderne blandeanlæg med konstant kontrol af kornkurver og indhold på laboratoriet for at sikre en ensartet og høj kvalitet.

Specifikationer
Varenummer: 944200000
DB varenummer: 1276408
Vægt i kg pr. stk: 20
Vægt i kg. pr. pl.: 1080
Antal pr. palle: 54

Andre produkter