2-lagsbeton
Varenummer: 320606000

Nybrosten 14,5x10,8x6 cm Grå Halve

  • CheckmarkCreated with Sketch. 2-lagsbeton, som giver et ekstra fint toplag
  • CheckmarkCreated with Sketch. Bølgende fas

Pris fra: 2,36 kr./stk (151,00 kr./m²)

Plus evt tillæg for anbrud

Levering
Antal
stk svarer til m2 m2 svarer til ca. stk palle(r) svarer til m2
Der er 500 stk på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller
Samlet pris:

Leveres indenfor 1-5 hverdage. Fragtomkostninger

LEVERING MED EGNE LASTBILER
SPAR FRAGTEN OG HENT SELV
DANSK KVALITET SIDEN 1960
VI LEVERER I HELE LANDET
Information
Spørgsmål og svar
Specifikationer
Brochurer og Vejledninger
Artikler
Produktinformation

IBF Nybrosten er en traditionel belægningssten i et tidløst design. Nybrosten er fremstillet med en prægning på kant og sider, som giver en anderledes og spændende rustik belægning.

Anvendelse

Nybrosten har utallige anvendelsesmuligheder bl.a. i forbindelse med terrasser, indkørsler, gangarealer og lignende arealer, hvor der ikke forekommer tung trafik. De halve sten anvendes f.eks. som afsluttende sten i hver anden række, når du lægger stenene i halvforbandt. Herved undgår du skærearbejdet.

Kvalitet

For at opretholde den kendte IBF kvalitet, udføres der løbende en omhyggelig kontrol på vores laboratorier, således det sikres, at produktstandardens krav overholdes. Derudover er IBF underlagt 3. parts overvågning af BVK (Betonvarekontrollen). 

Flot 2-Lagsbeton

IBF Nybrosten støbes med to lag; dels en grov beton i bunden og en fin beton i overfladen, som giver en tæt og fin overflade. Det betyder også, at belægningsstenene er mindre tilbøjelig til at fastholde snavs og smuds.


belaegning_med_2lagsbeton   trekantsmærket_belaegning

Specifikationer
Varenummer: 320606000
DB varenummer: 4732103
Farve: Grå
Bredde i cm: 14,5
Længde i cm: 10,8
Tykkelse i cm: 6
Kanter: Bølget kantfas /rustik
Produktknaster: Ja
2-lagsbeton: Ja
Overflade: Standard
Anvendelse: Indkørsel , Terrasse
Vægt i kg pr. stk: 2,06
Vægt i kg. pr. pl.: 1031
Deklaration: 1495
Ydeevnedeklaration: S1
Antal m2 pr. palle: 7,81
Antal pr. m2: 64
Antal pr. palle: 500
Vægt i kg pr. m2: 132

Video

Fugesand giver ikke bare det perfekte finish, når ens belægning er lagt, men er også vigtigt at anvende, da fugerne udgør ca. 1/3 del af den samlede styrke i belægningskonstruktionen. 

Råd og inspiration

Få inspiration og gode råd fra IBF til dit næste projekt med Nybrosten. Vi har samlet PDF’er som du kan bruge inden dit eget projekt sættes i gang. 

Vi har til højre udvalgt ofte stillede spørgsmål,  som vi modtager i forbindelse med handel på ibf.dk. Du kan finde alle spørgsmål og svar på knappen herunder.  

SE HELE FAQ OM BELÆGNING 

Som udgangspunkt kan du forvente dine produkter leveret indenfor 5 hverdage. Dog bestræber vi os altid på, at varerne kommer afsted hurtigst muligt. I højsæson (Marts-August) kan der fremkomme yderligere leveringstid, hvilket vi oplyser om på ordrebekræftelsen. 
Paller kan altid returneres til en af de følgende lokationer. 
Ønsker du at pallerne skal afhentes, er du velkommen til at kontakte os på telefon 72 13 42 00 eller webshop@ibf.dk
Bilerne bliver pakket forskelligt fra tur til tur, hvilket betyder vi ikke præcis kan oplyse om, hvornår på dagen vi kommer. Har du et ønske om leveringstid, kan du angive det ved checkout. 
Du behøver ikke at være hjemme, når vores dygtige chauffører kommer med dine produkter. Chaufførerne stiller produkter efter bedste hensigt.

Du kan se vores mange produkter i følgende udstillinger:

Derudover kan du finde IBF produkter i et stort antal byggemarkeder og tømmerhandlere i hele landet.  

IBF sørger for en nøjagtig beskrivelse af vores produkter og billeder på vores hjemmeside, men vi gør opmærksom på, at der kan være mindre farveforskelle mellem billederne vist på hjemmesiden og de faktiske produkter. Dette skyldes, at billeder der tages udenfor, kan variere en smule i farve og nuancer alt efter vejrforholdene, når billederne tages. Vi kan derfor ikke garantere at farve vist på hjemmesiden er fuldt ud identisk med det faktiske produkt.

Andre produkter

2-lagsbeton