Skal du ligesom Lisbeth og Jens - have nyt tag..?> Gedigent dansk håndværk 

Vi har produceret og udviklet betontagsten i mere end 45 år. Tagstenene er fremstillet i gennemfarvet beton og er et bæredygtigt materiale af råstoffer fra naturen.

> 30 års garanti

Tagsten skal kunne holde til det danske vejr. Derfor yder vi 30 års garanti fra den dag, du får tagstenene leveret.

6 tagstensvarianter

Vi har 6 tagstensvarianter vi gerne vil vise dig. Tagsten som er fremstillet i beton og dermed et bæredygtigt materiale af råstoffer fra naturen.

Vi hjælper dig i gang

Hvis du overvejer at få nyt tag, skal vi nok hjælpe dig. For hvad enten du bygger nyt hus, eller du står med et gammelt tag, der trænger til en udskiftning.

30 års garanti

Fra den dag dine tagsten er leveret og lagt - yder vi 30 års garanti på dine IBF tagsten.

Tagsten der renser luften

Den er god nok - nu kan du få IBF Vinge Økonomi NOxOFF. En tagsten der renser luften for den farlige NOx og forbedrer miljøet.

Farver og glanstal

IBF har markedets højeste glanstal, hvilket sikrer en kosmetisk længere levetid. Glansen angiver kvaliteten eller laget af overfladebehandlingen, som tagsten er behandlet med.

Tag hånd om dit tag

Selvom vi gør alt, hvad vi kan, for at dit tag skal forblive stærkt og smukt, så kommer du ikke udenom, at du skal vedligeholde dine tagsten.

Prøv dig frem med farver og varianter

Hvis du er i tvivl om, hvilken tagstensvariant du skal vælge, så prøv IBF Visualizer. Det er et smart visuelt værktøj, hvor du kan se, hvordan en bestemt tagsten ser ud i et miljø, du selv vælger.

Originalt tilbehør fra IBF

Så er du godt på vej

Gedigent håndværk

Se vores historie