Barnefødder og hundepoter kræver et solidt underlag

Vi har været så heldige at følge familien Fuglede på Amager, som har været i fuld gang med det helt store haveprojekt. Projektet gik godt og familien har i dag et uformelt og børnevenligt uderum, med plads til både trampolin, gyngestativ, badebassin og rutchebane. Her er børneleg, afslapning, fælleskab og hundetummel i fokus. Der er rum til børn i forskellige aldre, men også rum til fordybelse, ro og voksentid – når ungerne er puttet.

Se filmen og mærk stemningen fra et uderum der emmer af glæde og samvær – hvor der er plads til alle, store som små.

Lidt om projektet

Da familien tilbage i 2015 købte deres drømmehus – skulle de i gang med den helt store istandsættelse. Huset, som er fra 1934, fik en tiltrængt makeover, hvilket der gik det meste af et år med.

Grunden, som huset lå på, blev udstykket til to grunde – og det betød, at haven skulle redefineres. Haven skulle ganske enkelt have den helt store tur.

Flise-valg

Fra at haven var et stort byggerod, blev der udover græsplæne og blomsterbed – anlagt en havegang med helt traditionelle IBF fliser 40×40 cm. Fliserne er støbt i 2-Lagsbeton, hvilket helt præcist betyder, at stenen dels har en grov beton i bunden og en fin beton i overfladen. Det giver en tæt og fin overflade. Et robust og solidt underlag til hinkesten og ikke mindst cykelræs for Bjørn.

Fra husets køkken ledes man via en fin træterrasse ned i gårdhaven, som er anlagt med IBF SoftLine fliser i 60×60 cm. Her blev ønsket om et inderum udenfor til virkelighed. Her nydes gårdhaven når familien samles til hyggelige grill-aftener, solbadning eller højtlæsning.

Tak til familien Fuglede, fordi vi måtte følge deres fine haveprojekt.

JA TAK, jeg vil gerne modtage blogindlæg og andet spændende inspiration direkte i min mail.

DEL

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Du kunne måske også være interesseret i...