Varenummer: 745000000

Easyblokke 18/29,5x18x15 cm Grå Normal

Easyblokke sort/antracit

Sort / antracit

Easyblokke grå

Grå

Pris fra: 38,10 kr./stk

Plus evt tillæg for anbrud

Levering
Antal
STK Der er 100 stk på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller
Samlet pris:

Leveres indenfor 1-5 hverdage. Fragtomkostninger

LEVERING MED EGNE LASTBILER
SPAR FRAGTEN OG HENT SELV
DANSK KVALITET SIDEN 1960
VI LEVERER I HELE LANDET
Information
Spørgsmål og svar
Specifikationer
Brochurer og Vejledninger
Artikler
Produktinformation

Nu er det blevet endnu nemmere at montere en rustik og smuk støttemur. IBF Easyblokken er udviklet med en indbygget låsetap. Når den nederste række er sat, skal blokkene blot stables. Muren afsluttes øverst med Easyblok dæksten – hvilket giver en perfekt afslutning på muren.

Easyblokke kan anvendes til både støttemure og fritstående mure, da begge sider kan anvendes som facade. Støttemuren fremstår rustik på begge sider, og er derfor også velegnet som fritstående mur.
Lodrette mure med Easyblokke kan opføres i 4 stens højde med jordtryk og vandret terræn, f.eks. med et bed eller græsplæne ovenfor muren. 

Ved større højder skal foretages enten forankring eller bagstøbning. Alternativt skal der etableres hældning på muren, dette gøres ved at vippe den nederste række blokke. Den lette vægt på 15 kg/stk. gør, sammen med den indbyggede låsetap, Easyblokken nem og hurtig at montere.

Specifikationer
Varenummer: 745000000
DB varenummer: 1675498
Farve: Grå
Bredde i cm: 18
Højde i cm: 15
Længde i cm: 18/29.5
Dybde i cm: 18
Overflade: Rustik
Antal pr. m2 lukket mur: 27,4
Antal pr. m2 åben mur: 22,6
Vægt i kg pr. stk: 14
Vægt i kg. pr. pl.: 1400
Deklaration: 2232
Antal pr. palle: 100

Video

Har haven brug for niveauhåndtering, så har vi sikkert en løsning, som du og din have kan få glæde af. Vi følger med tiden og trenden og leverer beton til tiden. 

Råd og inspiration

Få inspiration og gode råd fra IBF til dit næste projekt med easyblokke. Vi har samlet PDF’er som du kan bruge inden dit eget projekt sættes i gang. 

Vi har til højre udvalgt ofte stillede spørgsmål,  som vi modtager i forbindelse med handel på ibf.dk. Du kan finde alle spørgsmål og svar på knappen herunder.  

SE HELE FAQ OM BELÆGNING 

Som udgangspunkt kan du forvente dine produkter leveret indenfor 5 hverdage. Dog bestræber vi os altid på, at varerne kommer afsted hurtigst muligt. I højsæson (Marts-August) kan der fremkomme yderligere leveringstid, hvilket vi oplyser om på ordrebekræftelsen. 
Paller kan altid returneres til en af de følgende lokationer. 
Ønsker du at pallerne skal afhentes, er du velkommen til at kontakte os på telefon 72 13 42 00 eller webshop@ibf.dk
Bilerne bliver pakket forskelligt fra tur til tur, hvilket betyder vi ikke præcis kan oplyse om, hvornår på dagen vi kommer. Har du et ønske om leveringstid, kan du angive det ved checkout. 
Du behøver ikke at være hjemme, når vores dygtige chauffører kommer med dine produkter. Chaufførerne stiller produkter efter bedste hensigt.

Du kan se vores mange produkter i følgende udstillinger:

Derudover kan du finde IBF produkter i et stort antal byggemarkeder og tømmerhandlere i hele landet.  

IBF sørger for en nøjagtig beskrivelse af vores produkter og billeder på vores hjemmeside, men vi gør opmærksom på, at der kan være mindre farveforskelle mellem billederne vist på hjemmesiden og de faktiske produkter. Dette skyldes, at billeder der tages udenfor, kan variere en smule i farve og nuancer alt efter vejrforholdene, når billederne tages. Vi kan derfor ikke garantere at farve vist på hjemmesiden er fuldt ud identisk med det faktiske produkt.