Varenummer: 700000000

Plantesten 50x25x15 cm Grå Type 8

  • CheckmarkCreated with Sketch. Nem at dreje (buet mur)
  • CheckmarkCreated with Sketch. Beplantning i toppen

IBF Plantesten Type 8 er en velkendt plantesten, der oplever stor popularitet hos danskere og findes i både private og offentlige haver og anlæg. Plantesten Type 8 giver med dens enkle udformning som et almindeligt 8-tal, utallige anvendelsesmuligheder som støttemur eller havemur. 

Plantesten Type 8 sort/antracit

Sort / antracit

Plantesten Type 8 grå

Grå

Pris fra: 27,50 kr./stk (357,50 kr./m²)

Plus evt tillæg for anbrud

Levering
Antal
stk svarer til m2 m2 svarer til ca. stk palle(r) svarer til m2
Der er 48 stk på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller
Samlet pris:

Leveres indenfor 1-5 hverdage. Fragtomkostninger

LEVERING MED EGNE LASTBILER
SPAR FRAGTEN OG HENT SELV
DANSK KVALITET SIDEN 1960
VI LEVERER I HELE LANDET
Information
Spørgsmål og svar
Specifikationer
Brochurer og Vejledninger
Artikler

Produktinformation

IBF Plantesten Type 8 er en velkendt plantesten, der oplever stor popularitet hos danskere og findes i både private og offentlige haver og anlæg. Plantesten Type 8 giver med dens enkle udformning som et almindeligt 8-tal, utallige anvendelsesmuligheder som støttemur eller havemur. 

Du kan dog også vælge at bruge Plantesten type 8 som enkeltstående plantekummer eller til opbygning af havebede i niveauer. Det smarte med IBF plantesten type 8 er, at der altid kan afsluttes med muldjord i plantestenene, og at du dermed kan plante blomster eller grønne planter øverst på støtte- eller havemuren.

Støttemure i alle kurver

Plantesten type 8 giver mulighed for lige såvel som kurverede støttemure. Plantestenen har desuden en speciel hjørneafskæring, som gør, at man kan opbygge både indad- og udadgående hjørner på 45° eller 90° grader uden at skulle dele plantestenen. Der er derfor stor mulighed for nemt at tilpasse en støttemur eller et havebed til haven præcis efter dine ønsker.

Andre anvendelsesmuligheder

IBF Plantesten Type 8 anvendes til støttemure, støjmure, blomsterkummer, niveauforskydninger, havemure og bed-afgrænsninger, men ses også som dekorative havesøjler med planter eller som afskærmningselement.

Specifikationer
Varenummer: 700000000
DB varenummer: 8940025
Farve: Grå
Bredde i cm: 50
Højde i cm: 15
Længde i cm: 25
Overflade: Standard
Vægt i kg pr. stk: 20
Vægt i kg. pr. pl.: 960
Deklaration: 621
Antal m2 pr. palle: 3,69
Antal pr. m2: 13
Antal pr. palle: 48
Vægt i kg pr. m2: 260

Video

Har haven brug for plantesten, så har vi sikkert en løsning, som du  og din have kan få glæde af. Vi følger med tiden og trenden og leverer beton til tiden. 

Råd og inspiration

Få inspiration og gode råd fra IBF til dit næste projekt med plantesten type 8. Vi har samlet PDF’er som du kan bruge inden dit eget projekt sættes i gang. 

Vi har til højre udvalgt ofte stillede spørgsmål,  som vi modtager i forbindelse med handel på ibf.dk. Du kan finde alle spørgsmål og svar på knappen herunder.  

SE HELE FAQ OM BELÆGNING 

Som udgangspunkt kan du forvente dine produkter leveret indenfor 5 hverdage. Dog bestræber vi os altid på, at varerne kommer afsted hurtigst muligt. I højsæson (Marts-August) kan der fremkomme yderligere leveringstid, hvilket vi oplyser om på ordrebekræftelsen. 
Paller kan altid returneres til en af de følgende lokationer. 
Ønsker du at pallerne skal afhentes, er du velkommen til at kontakte os på telefon 72 13 42 00 eller webshop@ibf.dk
Bilerne bliver pakket forskelligt fra tur til tur, hvilket betyder vi ikke præcis kan oplyse om, hvornår på dagen vi kommer. Har du et ønske om leveringstid, kan du angive det ved checkout. 
Du behøver ikke at være hjemme, når vores dygtige chauffører kommer med dine produkter. Chaufførerne stiller produkter efter bedste hensigt.

Du kan se vores mange produkter i følgende udstillinger:

Derudover kan du finde IBF produkter i et stort antal byggemarkeder og tømmerhandlere i hele landet.  

IBF sørger for en nøjagtig beskrivelse af vores produkter og billeder på vores hjemmeside, men vi gør opmærksom på, at der kan være mindre farveforskelle mellem billederne vist på hjemmesiden og de faktiske produkter. Dette skyldes, at billeder der tages udenfor, kan variere en smule i farve og nuancer alt efter vejrforholdene, når billederne tages. Vi kan derfor ikke garantere at farve vist på hjemmesiden er fuldt ud identisk med det faktiske produkt.