Varenummer: 240804000

PremiumLine 40,5x80,5x4 cm Klippegrå-Struktur

  • CheckmarkCreated with Sketch. Bliver ikke påvirket af UV-stråler
  • CheckmarkCreated with Sketch. Lukket overflade
  • CheckmarkCreated with Sketch. Specialcoatet fra fabrikken

Pris: 207,90 kr./stk (644,49 kr./m²)

Levering
Antal
stk svarer til m2 m2 svarer til ca. stk palle(r) svarer til m2
Der er 28 stk på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller
Samlet pris:

Leveres indenfor 5 hverdage. Fragtomkostninger

Group 9 Created with Sketch. LEVERING MED EGNE LASTBILER
ALTID EN LOKAL AFDELING NÆR DIG
DANSK KVALITET SIDEN 1960
VI LEVERER I HELE LANDET
Information
Spørgsmål og svar
Specifikationer
Brochurer og Vejledninger
Artikler
Produktinformation

IBF PremiumLine Klippegrå-Struktur er en ny eksklusiv flise, der fremstilles ved en helt særlig støbeteknik. Der er tale om en 2 lags beton flise med en helt speciel modstandsdygtig overfladefinish.

Efter endt hærdning påføres en speciel coatning af overfladen. Denne coatning sikrer fliserne er fuldstændig lukkede i overfladen, således der ikke kan trænge noget ned i fliserne. Evt. spild af rødvin, olie og lign. kan fjernes med klud. 

PremiumLine kræver et minimum af vedligehold. Overfladebehandlingen beskytter også mod solens UV stråler, og minimerer at flisen ændrer sig over tid. 

Klippegrå-Struktur har en ujævn overflade, som minder om klippestruktur.

Anvendelse

PremiumLine serien er for den kræsne boligejer, hvad enten udtrykket der ønskes er moderne/minimalistisk eller fliserne skal matche det ældre og mere rustikke byggeri. Fliserne egner sig kun til arealer med gående trafik såsom terrasser, gangstier o.l. 

IBF Fugesand anbefales som den mest ideelle fugekonstruktion, men ønskes der en fast fuge anbefales enten Rompox Easy eller Fastfuge NP belægningsfugemørtler. Begge er særdeles velegnet til PremiumLine, vælg Rompox Easy til min. 5 mm fugeafstand og Fastfuge NP hvis der kun ønskes 2 mm fuge.

Flot 2-Lagsbeton

PremiumLine støbes med to lag; dels en grov beton i bunden og en fin beton i overfladen, som giver en tæt og fin overflade. Det betyder også, at fliserne er mindre tilbøjelig til at fastholde snavs og smuds.

belaegning_med_2lagsbeton   trekantsmærket_belaegning   airnet_air_brikker
Specifikationer
Varenummer: 240804000
DB varenummer: 2094478
Farve: Klippegrå struktur
Bredde i cm: 40,5
Længde i cm: 80,5
Tykkelse i cm: 4
Kanter: Specialfas
Overflade: Coated
Anvendelse: Terrasse
Vægt i kg pr. stk: 29
Vægt i kg. pr. pl.: 812
Antal m2 pr. palle: 9,03
Antal pr. m2: 3,1
Antal pr. palle: 28
Vægt i kg pr. m2: 90

Video

Fugesand giver ikke bare det perfekte finish, når ens belægning er lagt, men er også vigtigt at anvende, da fugerne udgør ca. 1/3 del af den samlede styrke i belægningskonstruktionen. 

Råd og inspiration

Få inspiration og gode råd fra IBF til dit næste projekt med PremiumLine. Vi har samlet PDF’er som du kan bruge inden dit eget projekt sættes i gang.

Vi har til højre udvalgt ofte stillede spørgsmål,  som vi modtager i forbindelse med handel på ibf.dk. Du kan finde alle spørgsmål og svar på knappen herunder.  

SE HELE FAQ OM BELÆGNING 

Som udgangspunkt kan du forvente dine produkter leveret indenfor 5 hverdage. Dog bestræber vi os altid på, at varerne kommer afsted hurtigst muligt. I højsæson (Marts-August) kan der fremkomme yderligere leveringstid, hvilket vi oplyser om på ordrebekræftelsen. 
Paller kan altid returneres til en af de følgende lokationer. 
Ønsker du at pallerne skal afhentes, er du velkommen til at kontakte os på telefon 72 13 42 00 eller webshop@ibf.dk
Bilerne bliver pakket forskelligt fra tur til tur, hvilket betyder vi ikke præcis kan oplyse om, hvornår på dagen vi kommer. Har du et ønske om leveringstid, kan du angive det ved checkout. 
Du behøver ikke at være hjemme, når vores dygtige chauffører kommer med dine produkter. Chaufførerne stiller produkter efter bedste hensigt.

Du kan se vores mange produkter i følgende udstillinger:

Derudover kan du finde IBF produkter i et stort antal byggemarkeder og tømmerhandlere i hele landet.  

IBF sørger for en nøjagtig beskrivelse af vores produkter og billeder på vores hjemmeside, men vi gør opmærksom på, at der kan være mindre farveforskelle mellem billederne vist på hjemmesiden og de faktiske produkter. Dette skyldes, at billeder der tages udenfor, kan variere en smule i farve og nuancer alt efter vejrforholdene, når billederne tages. Vi kan derfor ikke garantere at farve vist på hjemmesiden er fuldt ud identisk med det faktiske produkt.

Andre produkter

PremiumLine 40,5x60,5x4 cm Grafit-Style

153,90 kr./stk (646,38 kr./m²)

2-lagsbeton
Fliser 40x40x6 cm Grå

18,90 kr./stk (118,12 kr./m²)

2-lagsbeton
Fliser 60x60x6 cm Grå

43,20 kr./stk (120,96 kr./m²)