Varenummer: 249406095

SoftLine Soft fas 40x60x4 cm Lys sand Glat overflade

  • CheckmarkCreated with Sketch. Vådstøbt
  • CheckmarkCreated with Sketch. Tæt og glat overflade

Pris fra: 123,00 kr./stk (516,60 kr./m²)

Plus evt tillæg for anbrud

Levering
Antal
stk svarer til m2 m2 svarer til ca. stk palle(r) svarer til m2
Der er 20 stk på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller
Samlet pris:

Leveres indenfor 3 uger. Fragtomkostninger

LEVERING MED EGNE LASTBILER
SPAR FRAGTEN OG HENT SELV
DANSK KVALITET SIDEN 1960
VI LEVERER I HELE LANDET
Information
Spørgsmål og svar
Specifikationer
Brochurer og Vejledninger
Artikler

Produktinformation

Hvis du ønsker et uderum med et eksklusivt og personligt præg, er IBF's SoftLine flise en elegant løsning.
SoftLine er modsat almindelige fliser fremstillet ved hjælp af en teknik kaldet vådstøbning. Denne teknik betyder, at flisens overflade er helt unik. Vådstøbning giver en tæt og glat overflade hvilket gør, at belægningen fremstår eksklusivt. 

SoftLine produceres som standard i 4 cm tykkelse, og bør kun anvendes til gående trafik, såsom haveanlæg, terrasser, gangstier og atriumgårde. Hvis du har niveauforskelle på terrassen, kan du fuldende stilen med SoftLine trappetrin i samme farve. 

Bemærkninger 

Som følge af variationer i de anvendte råmaterialer kan der på betonprodukter forekomme farvevariationer og ligeledes kalkudfældninger. Man bør ved anvendelsen, uanset farvevalg, altid blande fliser fra flere paller for at opnå betonens naturlige farvespil. 

En vådstøbt betonflise er særlig modtagelig for snavs og tilsmudsning, specielt i den første tid efter ibrugtagning, hvor hærdeprocessen stadig er i gang. Derfor vil der kunne forekomme afsmitning fra løvfald med videre. Dette er helt naturligt og forsvinder af sig selv igen. 
Det er derfor vigtigt at læse IBF SoftLine - lægge- og vedligeholdelsesvejledning på ibf.dk. 

Kvalitet 

IBF SoftLine er CE-mærket og fremstillet i henhold til DS/EN 1339. IBF SoftLine produceres i vådstøbt beton. Deklarationsblad med øvrige tekniske oplysninger kan rekvireres.

Specifikationer
Varenummer: 249406095
DB varenummer: 1735379
Farve: Lys sand
Bredde i cm: 40
Længde i cm: 60
Tykkelse i cm: 4
Kanter: Softfas
Overflade: Glatstøbt
Anvendelse: Terrasse
Vægt i kg pr. stk: 22
Vægt i kg. pr. pl.: 440
Deklaration: 2206
Ydeevnedeklaration: F11
Antal m2 pr. palle: 4,76
Antal pr. m2: 4,2
Antal pr. palle: 20
Vægt i kg pr. m2: 92

Video

Se forvandlingen af familien Skovbons terrasse. Med IBF SoftLine fliser har deres smukke gårdhave fået tilført masser af sydlandsk stemning. Skovbon familien valgte SoftLine fliser i lys sand i målene 40x60 cm. 

Råd og inspiration

Få inspiration og gode råd fra IBF til dit næste projekt med SoftLine fliser. Vi har samlet PDF’er som du kan bruge inden dit eget projekt sættes i gang. 

Vi har til højre udvalgt ofte stillede spørgsmål,  som vi modtager i forbindelse med handel på ibf.dk. Du kan finde alle spørgsmål og svar på knappen herunder.  

SE HELE FAQ OM BELÆGNING 

Som udgangspunkt kan du forvente dine produkter leveret indenfor 5 hverdage. Dog bestræber vi os altid på, at varerne kommer afsted hurtigst muligt. I højsæson (Marts-August) kan der fremkomme yderligere leveringstid, hvilket vi oplyser om på ordrebekræftelsen. 
Paller kan altid returneres til en af de følgende lokationer. 
Ønsker du at pallerne skal afhentes, er du velkommen til at kontakte os på telefon 72 13 42 00 eller webshop@ibf.dk
Bilerne bliver pakket forskelligt fra tur til tur, hvilket betyder vi ikke præcis kan oplyse om, hvornår på dagen vi kommer. Har du et ønske om leveringstid, kan du angive det ved checkout. 
Du behøver ikke at være hjemme, når vores dygtige chauffører kommer med dine produkter. Chaufførerne stiller produkter efter bedste hensigt.

Du kan se vores mange produkter i følgende udstillinger:

Derudover kan du finde IBF produkter i et stort antal byggemarkeder og tømmerhandlere i hele landet.  

IBF sørger for en nøjagtig beskrivelse af vores produkter og billeder på vores hjemmeside, men vi gør opmærksom på, at der kan være mindre farveforskelle mellem billederne vist på hjemmesiden og de faktiske produkter. Dette skyldes, at billeder der tages udenfor, kan variere en smule i farve og nuancer alt efter vejrforholdene, når billederne tages. Vi kan derfor ikke garantere at farve vist på hjemmesiden er fuldt ud identisk med det faktiske produkt.