Inspiration til indretning af din nye terrasse ved boligstylist Lene Eriksen

Terrassen lå lidt øde hen – efter den var blevet anlagt. Et par krukker og et sort havebord med 6 polstrede stole, var alt hvad den bød på. Men efter at boligstylist Lene Eriksen har været i gang, er der for alvor sat gang i sanserne. Et vildt havebed, smukke genbrugsmøbler, krukker og vaser – gør terrassen til et uderum, man virkelig har lyst til opholde sig i.

I denne film giver Lene gode idéer og råd til hvordan du selv kommer i gang med dit terrasseprojekt – og får gang i det gode udeliv.

Skab en smuk terrasse med betonfliser i smuk kombination af flet, træ, metaller og planter.

En terrasse hvor der er skønne fliser, et miks af – som brugt på terrassen her – nyt og gammelt, pulverlakeret bord, kurvestole, pallebord med krukker og planter, minidrivhus til grøntsager og krydderurter, lanterner i flet, krukker med planter, gamle stål- og kobberkar enten med vandbad til fuglene eller planter.

Alt der er med til at skabe liv og ikke mindst biodiversitet på terrassen og udenomsarealerne ved dit hjem. Det som giver dig det gode udeliv.

Interiørliste

Skab dit eget smukke terrasseunivers med interiør – du enten finder på loppemarkeder, i din lokale tømmerhandel eller på nettet. God fornøjelse…

Hvis du selv skal i gang…

På terrassen er anlagt IBF Fliser i 60x60x5 cm i farven grå. En helt traditionel flise som er super anvendelig til hvilket som helt terrasseprojekt. Flisen leveres i 2-Lagsbeton, hvilket betyder at den har et ekstra lag beton – som gør den ekstra stærk og modstandsdygtig overfor smuds og snavs.

Tjek i øvrigt denne gør-set-selv film, hvis du har en gammel terrassen – du skal smide nye fliser på…

DEL

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Du kunne måske også være interesseret i...