"Installationen gik meget nemmere, end jeg havde forventet"

IBF AFLØB

MODERNE AFLØBSLØSNINGER DER HOLDER I MERE END 100 ÅR

Et betonrør holder i mere end 100 år - derfor er det en bæredygtig løsning. Men det betyder også, at det er vigtigt at vælge de rigtige løsninger og have fokus på lægning og dokumentation, når nye strækninger etableres. Med mere end 50 års erfaring i bagagen, kan vi hjælpe dit projekt godt på vej. 

Se rørsystemer

Komplet udskiller med integreret sandfang

IBF har udvidet udskillerprogrammet, så vi nu tilbyder et komplet udskillerprogram med integreret sand-/slamfang.

Rørsystemer

IBF rørsystemer tæller bl.a. det velkendte ig-rør omfattende rør og fittings i dimensioner fra Ø300 - Ø2500 mm, men også større rørledninger som Box culvert eller store bassinledninger findes her.

Brønde

IBF Brønde er et komplet brøndprogram omfattende brøndgods og fittings specialdesignet til det enkelte projekt.

Linjeafvanding

IBF Linjeafvanding er en afvanding med 300 mm ig-samling.

Pakninger

Vi lagerfører bl.a. den VA-godkendte Multi-Seal pakning og kan levere den sammen med dine afløbsprodukter.

CASE: Kystvejen har fået en bassinløsning til regn- og spildevand

FOKUS: Presrør er en miljøvenlig sikker dansk løsning.

CASE: 230 afvandingskanaler til containerplads

Specialviden sikrer fremtidens underjordiske infrastruktur

IBF afløb omfatter rørsystemer, brønde, Unisep-udskillere, fittings, afvandingskanaler og tilbehørsprodukter som pakninger - kort sagt alt indenfor beton, der ligger under motorveje, huse og byer. Vi har været en del af branchen i over 50 år, hvor vi sammen med vores samarbejdspartnere har udviklet innovative løsninger til branchen. Alle vores rør er CE-mærket og fremstillet i henhold til standarderne DS/EN 1916 og DS 2420-1. Vi er desuden 3. partsovervåget af Betonvarekontrollen, BVK, som er med til at sikre produkter af høj kvalitet. Vi kontrollerer desuden løbende vores produkter på egne laboratorier.

Vores dygtige kollegaer sidder klar til at hjælpe med rørberegning og brøndtegning, så løsningen bliver tilpasset det enkelte afløbssystem. Du kan også finde bestillingsskemaet til rørberegning og brøndtegningsskemaet her på ibf.dk. Kontakt din nærmeste IBF konsulent, og lad os hjælpe med at løse dit projekt, hvad enten det er stort eller lille afløbsprojekt.