Se film: Betonrør er en bæredygtig løsning

> BREDT PROGRAM I STANDARDVARER

Betonrør med istøbt gummiring fra Ø300 - 2500 er altid på lager og klar til hurtig levering.


> SPECIALISTER TIL DIT PROJEKT

Vi har afdelinger over hele landet, og er klar til at hjælpe med design af din brønd eller øvrige specialvarer.

> LØSNINGER TIL FREMTIDENS REGNVAND

Lad os hjælpe med regnvandsudfordringen hvad enten bassinløsninger, permabrønde eller LAR-løsninger er behovet.

> SPECIALOPGAVER AF ENHVER ART

Presrør under en motorvej, eller et specialdesignet bygværk? Vi har mere end 50 års knowhow og har prøvet lidt af hvert. 

IBF AFLØB

MODERNE AFLØBSLØSNINGER DER HOLDER I MERE END 100 ÅR

Et betonrør holder i mere end 100 år - derfor er det en bæredygtig løsning. Men det betyder også, at det er vigtigt at vælge de rigtige løsninger og have fokus på lægning og dokumentation, når nye strækninger etableres. Med mere end 50 års erfaring i bagagen, kan vi hjælpe dit projekt godt på vej. 

Se rørsystemer

CASE: Kystvejen har fået en bassinløsning til regn- og spildevand

FOKUS: Presrør er en miljøvenlig sikker dansk løsning.

CASE: 230 afvandingskanaler til containerplads

Specialviden sikrer fremtidens underjordiske infrastruktur

IBF afløb omfatter rørsystemer, brønde, Unisep-udskillere, fittings, afvandingskanaler og tilbehørsprodukter som pakninger - kort sagt alt indenfor beton, der ligger under motorveje, huse og byer. Vi har været en del af branchen i over 50 år, hvor vi sammen med vores samarbejdspartnere har udviklet innovative løsninger til branchen. Alle vores rør er CE-mærket og fremstillet i henhold til standarderne DS/EN 1916 og DS 2420-1. Vi er desuden 3. partsovervåget af Betonvarekontrollen, BVK, som er med til at sikre produkter af høj kvalitet. Vi kontrollerer desuden løbende vores produkter på egne laboratorier.

Vores dygtige kollegaer sidder klar til at hjælpe med rørberegning og brøndtegning, så løsningen bliver tilpasset det enkelte afløbssystem. Du kan også finde bestillingsskemaet til rørberegning og brøndtegningsskemaet her på ibf.dk. Kontakt din nærmeste IBF konsulent, og lad os hjælpe med at løse dit projekt, hvad enten det er stort eller lille afløbsprojekt.