Fremtidens by er sikret mod skybrud med permeable belægninger


BELÆGNING, DER FØLGER MED TIDEN

Vi udvikler og tester løbende nye metoder indenfor overflader og holdbarhed.

HØJ KVALITET OG FINISH

IBF fliser produceres med 2-Lagsbeton for ensartet overflade og leveres med AIR-net og -brikker for færre kalkudfældninger. 

LEVERING TIL TIDEN

Hurtig og fleksibel levering i hele landet.

RÅDGIVNING OG SPARRING

Din personlige projektkonsulent sidder klar til finde den bedste løsning til dit projekt. 

IBF Belægning

BETON TIL TIDEN - OG TIL BYENS GULV

Når vi bevæger os i byrummet kigger vi oftest fremad - på vej mod et mål. Men i takt med at nye bykvarterer skyder frem gør arkitekturen os nysgerrige og vi kigger os omkring - og ned.
Giv byrummet identitet med sin helt egen belægning - eller vælg en af vores 100 belægningstyper i vores brede sortiment.

Se produktoversigt

Belægning

Prøv IBF Visualizer

I tvivl om valg af belægning? Prøv vores Visualizer og se hvordan belægningen tager sig ud i byrummet.

AKTUELT

Kampagne: Fortovsfliser med NOxOFF uden merpris

AIR-brikker og -net giver luft til dine fliser

Læs casen: IrmaByen og vandet

Beton til dem der skaber

Vi bruger vores knowhow til at skabe dine projekttilpassede løsninger. Vi forbedrer og  justerer. Vi opdaterer produktionsudstyr og følger med teknologien. Derfor er vi heller ikke bange for at påstå, at en IBF flise står for kvalitet og holdbarhed. IBF fliser produceres med 2-Lagsbeton. Det betyder, at flisen er støbt med et ekstra lag beton,  som giver en tæt og fin overflade. Det betyder  også, at flisen er ekstra modstandsdygtig overfor begroninger. Vores 2-Lagsbeton er altså din sikkerhed for kvalitet. 

Med et sortiment på langt over 100  forskellige formater og flisetyper, er der et væld af muligheder. Kombinationsmuligheder der giver individualitet og  harmoni til moderne arkitektur og uderum. Derudover giver vi selvfølgelig også mulighed for individuelle løsninger og design.