Varenummer: 484008010

ØkoSuperloc 8 cm Sort Normalsten (15 sæt/lag)

ØkoSuperloc sort

Sort / antracit

ØkoSuperloc grå

Grå

Projektvare

Kontakt os

  • Få et tilbud på projektet
  • Vi sidder klar til at hjælpe
  • Mulighed for specialløsninger
Information
Spørgsmål og svar
Specifikationer
Brochurer og Vejledninger
Artikler

Produktinformation

IBF ØkoSuperloc er en maskinsten, der, med korrekt bundopbygning, anvendes som permeabel belægning. Regnvandet løber gennem stenens fuger og opmagasineres i bundopbygningen, hvorefter regnvandet nedsives lokalt eller ledes videre vha. dræn til eksisterende recipient. Udlægning med maskine giver dels et bedre arbejdsmiljø, dels en hurtigere og mere rationel udlægning af større flader. 

ØkoSuperloc udspringer af IBF’s Superloc, der med skarpe kanter giver en øget tilgængelighed. Det er muligt at kombinere de to belægningstyper og dermed indlægge tilgængelighedsstier af Superloc i den permeable belægning af ØkoSuperloc. Denne løsning ville især være ideel til parkeringsarealer med indkøbsvogne eller institutioner, hvor kørestolsbrugere færdes på belægningen. Ved kombinationen af de to belægninger anvendes samme permeable bundopbygning under hele belægningsarealet. Idet IBF Superloc ligeledes udlægges med maskine, er det en økonomisk attraktiv løsning til at opbygge en permeabel belægning med god tilgængelighed. 

I modsætning til den traditionelle Superloc har ØkoSuperloc et fugeareal på ca. 10 % og indgår i IBF’s udvalg af permeable belægninger. Vil du vide mere om permeable belægninger, og hvordan man med håndtering af regnvandet lokalt kan afhjælpe belastningen på regnvandssystemet, kan du læse mere HER.

Perma-Drain® belægninger sælges kun sammen med originalt permeabelt bærelag DrænStabil® og afretningslag/fugegrus DrænAf®.

Kvalitetssikring

For at opretholde den kendte IBF kvalitet, udføres der løbende en omhyggelig kontrol på vores laboratorier, således det sikres, at produktstandardens krav overholdes. Derudover er IBF underlagt 3. parts overvågning af BVK (Betonvarekontrollen). 


trekantsmærket_belaegning

Specifikationer
Maskinsten: Ja
Permeabel: Ja
Varenummer: 484008010
DB varenummer: 5687215
Farve: Sort / antracit
Tykkelse i cm: 8
Kanter: Skarpkantet
Produktknaster: Ja
Overflade: Standard
Anvendelse: Indkørsel
Vægt i kg pr. stk: 10,33
Vægt i kg. pr. pl.: 1240
Deklaration: 1541
Ydeevnedeklaration: S1
Antal m2 pr. palle: 8
Antal pr. m2: 15
Antal pr. palle: 120
Vægt i kg pr. m2: 155

Værktøjer

Nedenfor har vi samlet værktøjer som både vi og vores kunder, ofte anvender i forbindelse med ØkoSuperloc.

Brochurer og vejledninger

Få inspiration og gode råd fra IBF til dit næste projekt med ØkoSuperloc. Vi har samlet PDF’er som du kan bruge inden dit eget projekt sættes i gang.